Beograd, Najave, Nova godina, vesti

Jedno od omiljenih mesta za izlazak kako urbanih beograđana, tako i velikog broja stranaca koji posećuju Beograd je, upravo, restoran Savanova. Na fenomenalnoj lokaciji, sa divnim pogledom na reku i u modernom ambijentu, predstavlja idealno mesto za doček Nove godine. Tom prilikom prirediće Vam pravi spektakl o kom će se dugo pričati. Za odlično raspoloženje i vrhunsku atmosferu u novogodišnjoj noći biće zadužena Katarina Sotirović sa Party Time bendom! Ovaj sastav definitivno obećava ludu i nezaboravnu noć! Cena karte iznosi 39 eur, dok se rezervacije dodatno plaćaju. U cenu ulazi neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri i hladni i topli zalogaji, kanapei, postavljeni po separeima i pass around posluženje po celom objektu u toku noći. Pruištite sebi pravo novogodišnje uživanje u jednom od najpopularnijih prestoničkih lokala!

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 u restoranu Savanova možete pogledati OVDE.

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com