vesti

Dočekajte Novu godinu pod maskama.

Tradicija novogodišnjeg slavlja pod venecijanskim maskama i plaštovima se nastavlja.  “Širom zatvorenioh očiju 2014.” dobija novu dimenziju i u karnevalskom izdanju posetiocima će pružiti nezaboravan doživljaj u magičnoj noći, samo u klubu Kpgt !

KPGT

U prostoru za tri hiljade posetilaca, Nova godina će se dočekati uz jednog svetski poznatog DJ-a i nastupe više od petnaest domaćih izvođača različitih muzičkih pravaca i konceptualnih performera na ukupno tri karnevalske bine, a sve to pod pokroviteljstvom najpoznatijih muzičkih televizija Mtv i VH1. Ne propustite da dočekate najluđu Novogodišnju noć u ovom sjajnom klubu, u prostorijama poznatog alternativnog beogradskog pozorista na čak tri bine! Cena karte za ovaj neverovatni karneval košta vas samo 2.500 dinara. Pogledajte celokupnu ponudu na našem sajtu beogradnocu.com.

Na prvom stage-u, nastupaće fenomenalni i svima dobro poznati Dj Gadjo, zatim Dj Oysha, Dj Pop i Dj Danijel Čehranov. U centralnom prostoru ovog avangardnog pozorišta biće smeštena najveća karnevalska bina, na kojoj će gostima biti ponuđeno najbolje od plesne elektronske muzike kroz setove Gadja, Oyshe i PoPa. Ova bina biće ujedno i bina sa najdužim radnim vremenom , do čak 7 ujutru.

Na drugom stage-u nastupa Nebojsha Intruder (Navigatorz), Marina Perazić Live PA, Lou Benny & DJ BKO i Dada Selectah. Na ovoj bini, izvođači će vas provesti kroz najveće domaće i strane hitove osamdesetih i devedesetih godina. Spremite se za playliste sa najboljih kućnih žurki, a dobra zabava je zagarantovana.

Finalni, treći stage, biće prepušten Sevdah Baby & DJixx Live PA, Makao Bandu, DJ PeDJi i Igumanu. Na ovoj bini, u koncertnoj atmosferi, dominiraće vokali u izvođenju najboljih klupskih hitova. Ne zaboravite svoju masku, u skladu sa temom događaja i pravac na najbolju žurku u gradu!

KPGT

Tema “Širom zatvorenih očiju 2014” je venecijanski karneval. Ovaj čuveni karneval, koji datira još iz 12. veka, bio je jedinstvena prilika da njegovi učesnici, bez obzira na bilo kakvu pripadnost, uspostave kontakt, druže se i zabave, bez straha da će prekršiti važeće moralne norme. U srednjovekovnoj Veneciji, tokom karnevala mešale su se sve klase i slojevi stanovništva u masovnoj zabavi u kojoj se zbog maski nisu raspoznavali identiteti posetilaca i njihovo ponašanje je bilo mnogo slobodnije nego obično. Uz prepoznatljive venecijanske maske i plašteve ŠZO će prilika da svako pod maskom pokaže svoje „pravo“ lice.

Rezervišite svoje mesto za najluđu noć u Kpgt-u. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu, bilo da živite u inostranstvu, ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa. Vaš beogradnocu.com biće sa vama i u najluđoj noći.

 

beogradnocu.com