vesti

Dočekajte Novu godinu u centru Balkana - Central Palace.

Polako ispraćamo staru , a novu godinu treba da dočekamo uz sjajna iznenađenja i nezaboravan provod. Zbog toga je za vas Central Palace osmislio vrhunsku ponudu koja garantuju bolji od najboljih dočeka i to za samo 32€, što podrazumeva all Inclusive ponudu, odnosno neograničenu besplatnu kozumaciju preko 20 vrsta pića cele večeri.

Da će ovo biti najglamurozniji doćek 2014. godine, u prostoru koji objedinjuje luksuz, nežnost, sofisticiran i urbani duh govori i to da će Central Palace biti opremljen savremenom rasvetom, kvalitetnim zvukom , savremenim nameštajem i svim sadržajima koji garantuju novogodišnji spektakl svetskih ramera. Šlag dočeka su svakako senzacionalni izvođači koji će svakome naći meru Aco Pejović, trubači, The Beatshakers, Dj Mirko,Dj Meex, Dj Playa, Dj Gru i mnogi drugi, ludovaće sa vama do zore.

Central Palace

Central Palace je centar Balkana u kome će se uz novogodišnje konfete sjediniti i različiti muzički pravci i sjajni izvođači, uz koje će vam doček 2014. godine, ne samo biti glamurozan, nego i neponovljiv. Ovaj sjajan muzički odabrir na tri nivoa, lumpovaće sa vama bez prestanka uz najbolji zvuk ikada.

Cene rezervacija za doček u Zepter Event Centru: Barski sto 15e ili 20e, u zavisnosti od položaja. Zatim barski sto sa flašom domaćeg pića 25e, barski sto sa flašom stranog pića 35e, separe mali 130e, uz flašu stranog pića po izboru, zatim separe veliki 200e, gde dobijate 2 flaše stranog pića po izboru. U ponudi su i vip separe od 350e, sa 2 flaše stranog pića po izboru, šampanjac Moet i sa hranom, kao i kraljevski separe od 500e, sa 3 flaše po izboru i šampanjac Moet i sa hranom.

Rezervišite svoje mesto za najluđu noć u Central Palace, a to možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu, bilo da živite u inostranstvu, ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa.

Vaš beogradnocu.com biće sa vama i u najluđoj noći.

 

beogradnocu.com