vesti

Dočekajte Novu godinu u kafani Mala Scena.

Nova godina samo što nije stigla, vaše praznično raspoloženje treba krunisati najidealnijim dočekom. Takav savršen tretman dobićete samo u kafani Mala Scena. Za 32 € All Inclusive, ovaj doček će biti mlaz čistog hedonizma, uz ozvučene tamburaše stići će najdivnija, najharizmatičnija, najlepša, najradosnija i najvrednija 2014. godina.

Biće ovo provod za anale, čist meraklijski šok i miris boemske kapi obuzeće vas u potpunosti i postati jedini razlog vaše vrhunske sreće i najboljeg dočeka ikada i to samo u kafani Mala Scena. Sve pesme ovoga sveta, svi osmesi, neograničena igra i pesma, čekaju vas u kafani Mala Scena.

Doplata za rezervaciju barskog stola je 20€, visokog sedenja 50€, dok se rezervacija kafanskog stola kreće od 80€ do 150€. Tamburaši će ispuniti svaku vašu želju, sve vaše boemske fantazije čekaju vas za doček u kafani Mala Scena koja je nadaleko najbolja po pravoj kafanskoj atmosferi uz koju ćete u pravom smislu te reči istinski uživati za najluđu od svih noći i upravo će tako i biti ludo i nezaboravno, pravo boemsko veče koje ćete pamtiti dok ste živi, jer to može da organizuje samo vaša kafana Mala Scena.

Celokupnu ponudu, što se cena rezervacija tiče, možete pogledati na vašem omiljenom portalu beogradnocu.com odnosno u našoj specijalnoj rubrici Nova Godina.

Rezervišite svoje mesto za najluđu noć u kafani Mala Scena. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu, bilo da živite u inostranstvu, ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa.

Vaš beogradnocu.com biće sa vama i u najluđoj noći.

 

beogradnocu.com