Složna Braća, vesti

Dočekajte Srpsku Novu godinu uz Nikolu Vasovića.

Vaša draga kafana Složna Braća, priprema predivan doček Pravoslave nove godine za 800 dinara. U cenu karte uračunato je jedno piće dobrodošlice, taman dođe kao zagrevanje za ludi provod i žurku bez prestanka.

kafana Složna Braća

 Fotografisano u Kafana Složna Braća

Kafana Složna Braća, složna je sa vama u svemu i zato vam uvek priređuje ono što najviše volite, a to su provodi koji ne postoje nigde na svetu samo u prelepoj i predivnoj kafani Složna Braća. Godinu valja početi na pravom mestu, uz prave ljude i zato je kafana Složna Braća uz Nikolu Vasovića idealan izbor da u njoj u ponoć poželite neke lepe želje sebi i svima koje volite, a da vam pri tome raspoloženje bude podignuto na maksimum, vrelo i sjajno, kako je to i uvek kada nastupa majstor svog zanata vaš NIkola Vasović.

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Ovo će biti jedna od onih večeri u kojoj možete potpuno da se opustite i uživate sa svima koje volite, uz muziku koja vam zaista prija. Osoblje kafane Složna Braća će učiniti da vam ovaj provod bude nalik onim kraljevskim, prepun uživanja, divnih nota i pravog novogodišnjeg raspoloženja.

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Dočekajte novu godinu na pravom mestu u kafani Složna Braća.  Zbog velikog interesovanja izvršite svoje rezervacije na vreme za sva predstojeća dešavanja. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Dozvolite sebi da uživate kao prava zvezda!za sve prijatelje beogradnocu.com besplatna dostava karata na željenu adresu na teritoriji Srbije i  u inostranstvu, kao i mogućnost plaćanja preko računa. I mi smo složni kada je doček Pravoslavne nove godine u pitanju, pravac kafana Složna Braća.

 

beogradnocu.com