Najave, vesti

Dođi da ti nešto šapnem.

Splav Acapulco , jedan od najpoznatijih i najstarijih splavova na obali kod Hotela Jugoslavija nikada nije prestao da bude mesto dobrog provoda, pa tako neće ni večeras.

ACAPULCO

Fotografisano na Splav Acapulco

Ako večeras, 2. juna, dođete na ovaj splav, uživaćete u muzici Rasulo Benda i glasu Milice Milić. Sledi vam fenomenalan provd i izuzetna atmosfera. Već narednog dana pevaće vam Marko Žujović i Sanela, dok će u sredu nastupiti Nemanja Staletović i Tamara Filipović.

acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Ukoliko ne stignete ovih dana da dođete na Acapulco, ne brinite, jer su vrata ovog splava otvorena do kraja nedelje. U četvrtak, sledi sjajna žurka sa Rasulo Bendom, Jocom Stefanovićem i Mazom, dok će u petak dominirati Aleksantra Petrović i Ivana Milenković. Subota je veče za vrhunsku Katarinu Didanović i Nemanju Staletovića!

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Priuštite sebi maksimalno uživanje. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. U iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija.

 

beogradnocu.com