vesti

Dođi ovde nek se telo uvija.

Dodji ovde nek se telo uvija, jer klub Hill je tvoja lutrija! Upravo tako, a ovo je samo jedan od velikih hitova izvanrednog šoumena Ace Lukasa koji će se naći na repertoaru u klubu Hill.

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

“Lična karta”, ”Istina je da te lažem”, “Nešto protiv bolova” , “Bele ruže” i mnogo drugih pesama čućete kako najpopularniji folk pevač u Srbiji i regionu Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, izvodi ovog četvrtka, 6. marta u klubu Hill.  Ostalo je još malo mesta zbog velikog interesovanja, zato obezbedite svoju rezervaciju na vreme.

Klub Hill postaje u četvrtak najveća kafana na Balkanu!

Ne možete ni da pretpostavite kakav nas provod očekuje u Hill-u, jer ovaj sjajni interpretator ima energije da priredi žurku koja će trajati do ranih jutarnjih časova. Aca Lukas je jedan od najboljih muških vokala naše estrade i kad on zapeva svi glasovi ućute, a emocije se prosto uzburkaju. Očekuje vas jedna fantastična euforija i vrhunsko raspoloženje, izuzetna energije, kao i puno iznenađenja, što uostalom karakteriše svaki nastup ovog izvanrednog pevača. Naravno, očekujte i dolazak mnogih poznatih ličnosti u klub Hill, koji su verni slušaoci ovog pevača.

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

Ukoliko propustite provod ovog četvrtka uz Acu Lukasa, a nadamo se da nećete, možete već u petak 7. marta čuti nastup Aleksandre Marjanovića i Fantastic Benda. Aleksandra Marjanović široj javnosti postala je poznata 2011. godine, kada je prvi put učestvovala u emisiji “Zvezde Granda” koja se emituje na televiziji Pink. Svojim šarmom i fantastičnim glasom brzo je stekla veliki broj fanova. Njen nastup u pratnji Fantastic Benda uvek predstavlja pravi spektakl.

Dan žena, i 8. mart u klubu Hill obeležiće Daria Stanojević, Aleksa Radenković i Milenium Band. Prvo pojavljivanje Darie je bilo 2009. godine na festivalu u Vrnjačkoj Banji, a 2012 izdala je album za City records. Aleksa Radenković je mlada Zvezda Granda, za koju će se tek čuti. Ovaj vrlo uigrani tandem, u pratnji Milenium Band-a, nudi najbolji provod uz pop i folk muziku.

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

Fotografije sa proteklih dešavanja i nastupa Ace Lukasa u klubu Hill možete pogledati u našoj galeriji, i tako se uveriti u najbolji beogradski noćni provod. Pravi ljubitelji kvalitetne zabave zasigurno neće propustiti izvanredno veče uz Acu Lukasa, kao ni ostala najavljena dešavanja.

Ovo je poslednji poziv za nastup Ace Lukasa u klubu Hill, zato znate šta treba da radite. Rezervišite svoje mesto na vreme! Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44, 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Pratite nas i prvi ćete saznati sve najnovije informacije u vezi sa vodećim mestima beogradskog noćnog provoda.

 

beogradnocu.com