Kabare 13, vesti

Dođi, vidi, pobedi i najbolje se provedi.

Ne propustite uživanje u prelepom modernom enterijeru, sa najlepšim devojkama i muzikom na zaista svetskom nivou. Posetite ove nedelje klub Kabare 13 i proverite da li je možde upravo trinaestica vaš srećan broj.

klub Kabare 13

Fotografisano u Klub Kabare 13

U popularnom klubu Kabare 13 vlada neverovatno interesovanje, i to s razlogom. U toku naredne nedelje očekuje vas zaista izvanredan muzički program, uz puno iznenađenja, najlepših devojaka i momaka i naravno, neodoljivih ponuda. Ne propustite jedinstveno uživanje uz klub Kabare 13!

klub Kabare 13

Fotografisano u Klub Kabare 13

Prepustite se čarima Kabarea 13 i u četvrtak 20. februara kada ćete đuskati uz Jelenu Gerbec, Slobodana Đurkovića i domaćina Ivana Marinkovića. Petak je rezervisan za Igora X i fantastične Zvezde Granda, dok ćete u subotu slušati ritam Crystal Benda. Surovo je dobro veče u nedelju sa Tonijem Surovim i Maki dok je najsurovije takmičenje i turnir u igri Ne ljuti se čoveče, u utorak. U sredu se pripremite za izuzetnog Hameta Nalića koji će vam svojim glasom probuditi i onu najskriveniju emociju što čuči u vama. Svakog dana nešto novo i nešto najbolje, samo u klubu Kabare 13.

klub Kabare 13

Fotografisano u Klub Kabare 13

Vaš portal beogradnocu.com uvek je tu da vam olakša snalaženje u burnom noćnom životu Beograda i da vas uputi isključivo na ono najbolje. Da ne biste propustili najbolja gradska dešavanja, pobrinućemo se mi! Rezervacije možete izvršiti potpuno besplatno na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u klubu Kabare 13, za koje ćete naravno prvi saznati, ukoliko nas budete redovno pratili.

Sa vama će se provoditi i fotografi našeg portala jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke. Svojim objektivima beležiće najinteresantnije momente vašeg provoda. Do tada, pogledajte našu galeriju, koja će vas nesumnjivo inspirisati da posetite klub Kabare 13 i budete deo fantastičnog provoda.

 

beogradnocu.com