Najave, vesti

Ako želite da čujete dobru muziku, budete u društvu lepih žena/momaka, ne potrošite velike sume novca, onda je kafana Fenjer pravi izbor za vas. Ne zaboravite, kafana Fenjer se sada nalazi na novoj lokaciji, na samo 50m od stare ka Beton hali. Ista strana reke, lokal ex Promaja!

Fenjer.jpg2

Fotografisano u Kafana Fenjer

Ovog vikenda, u petak i subotu, pevamo u glas sa Absolute bendom koji sviraju apsolutno sve! Na repertoaru će se naći najveći hitovi, pop, folk i starogradske muzike, a mi vam garantujemo nezaboravni provod! Na sve to, u petak, bokal rakije možete naručiti po ceni od 1.000 dinara, a koktele od 250 din. Takođe, sve devojke koje dođu u kafanu pre 22:30h, dobijaju besplatne koktele. U subotu, flaša žestine će koštati tričavih 4.800 dinara, a bira se i najveselija devojka u kafani koju čekaju pokloni iznenađenja!

fenjer

Fotografisano u Kafana Fenjer

Za sva naredna dešavanja u kafani Fenjer rezervišite svoje mesto na vreme! Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najnovije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za provod.

 

beogradnocu.com