Kolumne

Statistika je statistika. Žene varaju više svoje partnere, naročito ako se nađu u klubu koji vrvi od dobrih frajera. Da se ne objašnjavamo sa britanskom kompanijom koja je sprovela ovo istraživanje. Nego da se "bacimo" na uzroke.

2

Za početak, žena će pre dobrog dasu uspeti da zavede, naročito ako je atmosfera u klubu uzavrela, i ako se dosta popilo. Nekoliko osmeha, zavodljivih pogleda, prekrštanje zgodnih nogu, i vi ste drage moje zadobile pažnju muškarca. Takvim i smelijim ponašanjem, retko koji muškarac bi vas odbio. Budimo realni, ne morališimo lažno.

varanje

Tri na jednog, nije mu lako....

Verovali ili ne, najviše varaju žene u kasnim tridesetim. Tada im je libido veći nego muškarcima. Poznato je da mlađi muškarci vole starije žene. Istina, više za avanturu nego za vezu, ali ovde i govorimo o avanturama. Skockana žena u kasnim tridesetim, privućiće pažnju mnogim mlađim muškarcima. Ako ona to želi, muškarac je njen.

sad1

Žene su snalažljivije nego muškarci. One će vrlo vešto sakriti da su prevarile svog partnera, te im to daje vetar u leđa. One unapred imaju spremljen scenario, u slučaju da budu otkrivene. Muškarci se manje bave takvim stvarima, pa se često odlučuju da se povuku, koliko kod da sevaju varnice. I da se razumemo, na početku teksta dogovorili smo se da ćemo biti iskreni. Ne varaju sve žene srcem, niti muškarci... Da ne budemo nepristojni. One i te kako umeju da iskoriste muškarca radi trenutnog zadovoljstva.

gola

Povređena ili nezadovoljna žena, pre će se odlučiti za osvetu, nego muškarci. Oni će u tim situacijama otići na pivo sa ortacima i izduvati se. Žene ne praštaju kada su zapostavljene a kamoli prevarene. Sve je postalo vruće, pa se ni osveta više ne služi hladna. No, nisu svi muškarci cvećke niti sve žene varaju. Postoje skladni parovi koji dobro funcionišu. Možete biti kilometrima daleko, ako neko voli, on ne vara. Tačka. Drage dame, ne brinite, u nekom od narednih tekstova, pozabavićemo se i muškarcima. Bićete iznenađenje njihovim tajnama. Do tada, potrudite se da se dobro provodite, i opovrgnete ovu činjenicu, koja damama nikako ne ide u prilog. Ali kao što rekosmo na početku, nećemo se raspravljati sa britancima. Bar ne za sad. Do tada ćemo uživati u velikom hitu Dare Bubamare, simboličnog teksta.

beogradnocu.com