Kolumne

Upoznali ste nekoga putem društvenih mreža, proveli noći i dane tako što ste se dopisivali i razmenjivali poruke i fotke. Potom ste se slučajno sreli u klubu, a on vas je iskulirao. Dešava se, zar ne? Evo šta da radite u takvoj situaciji koja je moramo priznati neprijatna.

Slika dana 24.01.

Za početak osmotrite sa kim je došao u klub. Možda vam vaš prijatelj ili "sms ljubavnik" nije prijavio da ima devojku. Ako je to slučaj, nemojte mu se bacati u zagrljaj. Držite se po strani, ali nema razloga da se osećate neprijatno. Budite srećni što ste saznali na čemu ste i uživajte u ostatku večeri.

muski

Ako je u muškom društvu, obratite pažnju na to kakvo je društvo. Šta to znači?Možda je izašao sa kolegama sa posla. Takav izlazak, priznaćete nije isti kao provod sa ortacima iz kraja. Ako procenite da je u pitanju "biznis izlazak", možete mu poslati poruku. Znate onu čuvenu - budi muško javi se prva.

muskarac i devojkaU koliko ne dobijete odgovor na poruku, to vam je valjda jasan signal da zaista ne želi da vas predstavi društvu. Ali, može se desiti da dobijete odgovor iz kog možete zaključiti neke stvari. Recimo "izvini, nisam te video", ima gotovo isto značenje kao čuveno "seen". Ali u koliko vas pita za kojim stolom sedite, to već može značiti da ipak želi da vas i zvanično upozna, ali da nije imao hrabrosti da prvi priđe. Preuzmite inicijativu. Priđite, pozdravite osobu o kojoj znate sve, a zapravo je vidite prvi put u životu. Nemojte se dugo zadržavati, objasnite da ste tu sa prijateljicama, i da uskoro krećete kući... A kada dođete kući, sačekajte da vidite hoće li vam se javiti. Ako nema poruke, tu već ne morate biti muško... Žene ipak treba da budu osvojene a ne da konstantno osvajaju.

beogradnocu.com