Intervjui, Poznati, Razno, vesti

Doris Bizetić Nygrin: U mom slučaju sve puca od reagovanja.

Ćerka Borisa Bizetića, Doris Bizetić - Nygrin, na javnoj sceni više je od 20 godina. Široj javnosti postala je poznata ulogom koju je imala u serijalu "BB šou", a iako su mnogi mislili da će nastaviti da se bavi glumom, to se nije dogodilo. Odrastala je pred kamerama, nije se osvrtala na podsmehe, a ljubav svog života pronašla je preko interneta. U srećnom je braku sa Josefom Nygrinom sa kojim ima četvorogodišnju ćerkicu.

Danas je ton majstor po profesiji, a snimila je mnogo radio i TV reklama, džinglova, muzike, kao i više radio emisija, a 2012. godine i svoj kant - autorski CD. Njen kant-autorski opus obuhvata preko 400 pesama i instrumentala. Od kada se pojavila kao "nova zvezda" muzičke scene, Doris Bizetić, specifičnom pojavom, imidžom i glasovnim mogućnostima, uzburkala je alternativnu scenu. Svoje fanove obradovala je spotom za novu pesmu "You're not a superstar", a mi smo imali prilike da proćaskamo malo sa njom.

doris bizetic

Za početak, upitali smo je kako bi opisala “malu Doris”, svoj početak na sceni i tok karijere.

“Mala Doris je bila mala, početak rada je bio 1991. a sam rad je bio i jeste veoma uspešan i zabavan. Tok moje karijere je dinamičan. Poslovno - bavim se tonskim radom na raznim projektima, i pripremam drugi album. Privatno se bavim privatnim stvarima, pa o njima ne pričam javno.

Doris je poznata po tome što muziku i tekstove radi u sopstvenom aranžmanu, na veoma poseban način, a novi singl ”You’re not a superstar” koji je napisala još 2008. godine, tek sad je izašao na svetlost dana i privukao veliku pažnju.

“Pesmu sam skoro snimila, a iskomponovala sam je 2008. Nije ranije došla na red jer i dalje imam oko 400 pesama koje ''čekaju'', čuće se. Ova je bila jedna od njih. O pesmi sam već napisala i rekla sve što ima da se kaže.”

Stil pevanja (i oblačenja) Doris Bizetić mnogi ne razumeju, pa često nailazi na kritike, maliciozne i negativne komentare na koje se ona ne obazire.  

doris bizetic fashion

“Ne reagujem na to, a mislim da je za svakog umetnika bitna reakcija publike. Čim je nema znači da nešto nije u redu. U mom slučaju sve puca od reagovanja - pozitivnog i negativnog, bitno je da niko nije ravnodušan, pa znam da super obavljam posao.”

A kako Doris uspeva da bude drugačija i svoja u današnje vreme kada je to suluda hrabrost? “Lepo i lako uspevam, valjda jer sam individualac od detinjstva.”

anita i doris

Iako sama vodi računa o svom stajlingu, Doris u snimanju prihvata pomoć od rođene sestre Anite Bizetić. Kad je njihovo prezime u pitanju, pevačica ga ponosno nosi, u šta smo mogli da se uverimo i nakon njene udaje. A koliko joj je pomoglo u karijeri, evo šta je Doris rekla:

“Sarađivaću sa sestrom celog života. Uvek znamo šta druga misli, ne moramo ni da pričamo dok radimo, odlično se nadopunjujemo. Nikada mi prezime nije odmoglo, a ako mi je pomoglo to je bilo zahvaljujući tome što naš tata ima dobru reputaciju u društvu i korektan odnos sa svim kolegama tokom 44 godine svoje karijere.”

doris bizetic

Mlada pevačica kaže da “ne bi izdvojila nikog od favorita na našoj estradi” ali i navodi koje zvezde su ostavile najveći utisak na nju.

“Ne bih izdvojila nikog od favorita na našoj estradi, kao što nemam ni neprijatelje iz javnog života, iako mnogi pokušavaju da konstruišu priče. Pevam javno od šeste godine. Najveći utisak na mene su uvek ostavljale najveće zvezde (velika muzička, filmska i televizijska imena) jer su upravo ti ljudi najnormalniji, opušteni i prirodni u ličnom kontaktu.”

Doris Bizetić ne voli noćne izlaske, a kad je o izlasku reč, preferira mirna mesta. Uživa da se "u slobodno vreme odmara i zabavlja na razne načine". Pitali smo je i kako joj se čini noćni život Beograda i naš portal beogradnocu.com.

doris bizetic

“Nemam uvid u noćni život u gradu. Meni je najlepši moj noćni, kućni život - privatno. Vaš portal je odlično osmišljen i praktičan je vodič svima koji redovno izlaze.”

Na svojim internet stranicama, ova mlada umetnica “redovno obaveštava publiku i fanove o svojim nastupima, što će raditi i ubuduće”, a šta je čitaocima našeg portala poželela za kraj:

“Ne verujte svemu što se priča. Dok nekog ne upoznate - ne sudite.”

 

bogradnocu.com