Klubovi, Najave, Underground, vesti

Belgrade Vandalism predstavlja party brand osnovan sa ciljem promocije EDM muzike i domaćih producenata i DJ – eva koji su ostvarili zapažene rezultate u domenu ove muzike. Takođe žele da se bave i edukacijom sve mlade upute na prednosti i lepotu electronic dance muzike, muzike koja predstavlja osnovu svakog festivala. Axwell, Ingrosso, Kryder su samo neki od mega poznatih DJ – eva koji su zastupnici ovog pravca.

Fotografisano u klub Underground

Svoj prvi Vandalizam su najavili za četvrtak, 12. novembar u klubu Undergorund (Pariska 1). Vrlo specifičan ambijent poznatog kluba i velika ulaganja samih organizatora govore o tome da će ove žurke proći veoma zapaženo. Za dobru atmosferu pobrinuće se veliki broj mladih koji će đuskati u bitovima DJ Tom Geparda i Vandal Steve – a koji je rezident DJ ovog party brenda.

Fotografisano u klub Underground

Rezervišite svoje mesto što pre pošto su organizatori za vas pripremili popularnu promociju “flaša na flašu” koja će važiti do ponoći!

Vidimo se večeras u Undergroundu! Come, feel & cause – VANDALISM!

12195097_720424238094873_3823734718065328884_o

Fotografisano u klub Underground

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Fotografisano u klub Underground

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com