Najave, Vanilla, vesti

Da li ste umorni od istih žurki sa već napamet naučenim repertoarom? Da li ste žedni iznenađenja, ludih noći i novih, u Srbiji još neviđenih, tematskih žurki koje će zapaliti Balkan? Ako jeste, onda pratite korak nove organizacije, Double Adrenaline i neće vam više nijedan vikend proći u tmurnom raspoloženju. Sa mladima punih ideja koje još niste videli na ovim prostorima, ovaj nalet ADRENALINA će vas prodrmati i dozvoliti vam da iskusite jednu potpuno novu dimenziju.

klub Vanilla

Fotografisano u Klub Vanilla

A jeste li spremni da saznate kada ćete sve to videti na delu? 14. februara,u klubu Vanilla, osetite najveći spektakl za Dan zaljubljenih do sad! Spremni su na sve, na vas srećne parove željne dobrog provoda posle romantičnog dana, a i za vas samce žedne zaljubljivanja. Zato ne čekajte da se mesta popune,već pozovite, rezervišite i počnite zagrevanje za noć koja će vam oduzeti dah.

Klub Vanilla.jpg2

Fotografisano u Klub Vanilla

Svaki gost uz prvo piće dobija gratis kondome, a za sve zaljubljene parove na ulazu nagradno slikanje. Par sa najviše lajkova na slici na našoj FB stranici dobija romantično noćenje u Spa centru sa đakuzijem. I još mnogo iznenađenja vas očekuje tokom večeri.

Dj pušta strane hitove u uvodnom delu žurke, a zatim Viva bend uživo + gosti iznenađenja. Uz svaku flašu pića, apetisani GRATIS. Vidimo se!

klub Vanilla

Fotografisano u Klub Vanilla

Rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg Call Centra 063 33 33 44, 0633 34 34 33 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u klubu Vanilla.

klub Vanilla

 Fotografisano u Klub Vanilla

 

beogradnocu.com