Bombo-Džej, vesti

Doživite 1001 noć.

Večeras će vas u klubu Bombo Džej obuzeti taktovi orijenta, jer je samo za vaše uživanje upriličeno Arapsko Veče. Arapsko Veče će vam svojim zanosnim pokretima dočarati vešte trbušne plesačice koje uvek imaju sjajnu komunikaciju sa publikom.

klub Bombo Džej

 Fotografisano u Klub Bombo Džej

Trbušni ples je jedan od najlepših plesnih izraza na svetu, klub Bombo Džej će se večeras pretvoriti u ambijent iz 1001 noći, a vi dobiti prilku da u duhu orijetna uživate u samom srcu Beograda u predivom klubu Bombo Džej. Klub Bombo Džej je jedan moderan i urban klub, mesto na koje dolaze gosti sa istančanim ukusom i oni koji su vrsni poznavaoci najboljih noćnih provoda.

Sutra vas u klubu Bombo Džej zabavljaju Aca Fratello i Bombo Bend koji su poziv za vrhunsku zabavu, sa njima je subota idealno veče za pozitivno raspoloženje i sjajan provod i vaša prilika da sa dragim licima podelite subotnje veče uz nabolji mogući repertoar koji znalački donose Aca Fratello i Bombo Bend koji dobro poznaju sve što je potrebno da provod bude kvalitetan i da izazove ono najbolje u svima koji odluče da dođu u klub Bombo Džej.

klub Bombo Džej

 Fotografisano u Klub Bombo Džej

Subota veče je pravo vreme da se uputite u centar grada i doživite pravi hedonistički šok koji vas svakako čeka uvek kada u klubu Bombo Džej nastupaju Aca Fratello i Bombo Bend. Klub Bombo Džej vam uvek nudi najbolje, jer ste vi njegovi gosti najbitniji i vaše raspoloženje je pravo merilo dobrog provoda koji će u subotu uz Acu Fratella i Bombo Bend trajati do rane zore, reč je o zabavi koju definitivno ne treba da propustite, a na vama je da se uverite u to.

klub Bombo Džej

Fotografisano u Klub Bombo Džej

Klub Bombo Džej vam nudi bogatstvo noćnog života. Besplatno rezervišite mesto u najboljoj kafani putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Mi smo redovni gosti kluba Bombo Džej, naši fotoreprteri vole vaše najbolje izdanje, nemojte nas razočarati.

 

beogradnocu.com