Beograd, vesti

Odlučili ste da stanete na ludi kamen sa izabranicom vašeg srca, ali biste napravili nezaboravno i jedinstveno momačko veče, poput onog iz filma ''Mamurluk u Vegasu''. Budite bez brige, imamo rešenje za vas. Ne morate više da planirate sa kumom i drugarima šta ćete i gde, jer tu je ekipa iskusnih ljudi sa portala beogradnocu da vam obezbedi momačko veče za pamćenje.

best-club-belgrade

Možete da birate između vip provoda po najpopularnijim splavovima i klubovima u Beogradu. striptiz barovima, pabovima, fudbalskim utakmica. Postoje i dnevne varijante poput skakanja padobranom, razgledanje Beograda, paintball, welness centri, vožnja klartinga, itd..

tandem-parachute-jump

Izbor je veliki, a na vama je da odlučite kakvo momačko veče želite. Uz sve to postoji mogućnost smeštaja u luksuznim apartmanima, kao i iznajmljivanje skupocenih vozila. Ukoliko dolazite iz inostranstva, ne brinite, biće vam obezbeđen prevoz sa aerodroma.

pub-crawl-guide

Beogradnocu je uvek tu za vas i na raspolaganju, a čini sve kako bi vam pružili priliku da doživite spektakularno momačko veče i iskusite provod koji nudi bogata beogradska ponuda.

beogradnocu.com