vesti

Doživite ono najbolje od kafane.

Večeras imate mogućnost da doživite sve najbolje kafanske momente na jednom mestu i da uživate uz najbolju muziku. Večeras u kafani Bakara svojim odličnim interpretacijama će vas obradovati Saša Katančić i Zejna. Saša Katančić je nastupao sa mnogim velikim imenima i njegov vokal mnogi upoređuju sa raskošnim vokalom jednog od naših najboljih pevača Harisa Džinovića, te tako u kafani Bakara imate idealnu priliku da doživite zaista sjajne provode i to uz vrhunske izvođače jer kada je u pitanju kvalitet pevanja ni Zejna ne zaostaje za najboljima.

kafana Bakara

Fotografisano u Kafana Bakara

Kafana Bakara je i subotom odličan izbor, tada je muzička palica prepuštena Scream Bendu uz koji ćete vriskati od sreće koliko će vam srce biti veselo i ispunjeno, jer u kafani Bakara svi provodi su baš takvi srčani i sjajni.

Kafana Bakara uvek spremna dočekuje svoje goste, a tako je i subotom kada provod ovde uvek prizove puno gostiju koji se oduševe svime što je kafana Bakara upriličila za njihove prave kafanske momente. Kafana Bakara uvek ima puno prijatnih iznenađenja za sve koji tragajući za dobrim provodom svrate baš na ovo mesto.

kafana Bakara

 Fotografisano u Kafana Bakara

Reč je o kafani koja kreira najbolje i najrazigranije vikende, sa kojima se ne može meriti ni jedno drugo mesto zabave. Kafana Bakara uvek ima pravu pesmu za vas, koja je u izvođenju Scream Benda u čijem sastavu peva jedna od najlepših pevačica u gradu pravi ukras za oči i uši.

kafana Bakara

Fotografisano u Kafana Bakara

Kafana Bakara je najbolji način da upoznate kvalitetan kafanski život. Besplatno da izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Naša galerija fotografija je na ti sa kafanom Bakara koja će vas uvek dočekati kao prava boemska i domaćinska kuća najboljih provoda.

 

beogradnocu.com