Poznati, Stefan Braun, vesti

Doživite Stefan Braun.

Klub Stefan Braun svaki dan ima fantastičan repertoar. Reč je o jednom od najboljih klubova u gradu, koji svojim pozitivnim vibracijama brine, da vam osmeh ne silazi s lica. U klub Stefan Braun često izlaze poznati, tako naš poznati voditelj Vlada Stanojević redovno gostuje u ovom klubu, te nije veliko iznenađenje da je bio i sinoć tamo i naravno proveo se fenomenalno.

 Fotografisano u Klub Stefan Braun

Večeras vas u klubu Stefan Braun očekuje Glam and Fame Charity Night  i sjajni Dj Bolla. Sutra Dizel Party - Music of the 90s i  DJ Bole, što će vas vratiti u fenomenalan period 90-tih koji svi vole.

Klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Klub Stefan Braun ima bogatu tradiciju, ovo je mesto na koje izlazi urbana ekipa, koja ceni kvalitetne žurke. Sreda u klubu Stefan Braun je Special night, u pitanju su  promo žurke i najtraženiji DJ Marko koji fenomenalno komunicira sa publikom.

Klub Stefan Braun

 Fotografisano u Klub Stefan Braun

Za vaša čula uvek je odličan izbor četvrtak i Sky High Season 3 - DJ Gru i DJ Playa, ovo su žurke o kojima svi pričaju i bez kojih se clubbing ne može zamisliti. Klub Stefan Braun za svakoga ima po nešto, najrazličitiji ukusi ovde pronalaze svoje idealne provode, tako petkom u klubu Stefan Braun čeka vas In My House God is a DJ - DJ Bole i DJ Marko, pravi ljubitelji klupskih provoda, toplo preporučuju da se petkom svrati u klub Stefan Braun jer je extra.

Klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Klub Stefan Braun ne bi bio ono što jeste bez Saturday Night Fever - DJ Bole & DJ Đole, a ni bez nedeljnog Garage Party-ja koji za vas priređuju Full House Band i DJ Marko. Koji god dan da izaberete u klubu Stefan Braun će vam biti fenomenalno.

Klub Stefan Braun

 Fotografisano u Klub Stefan Braun

Klub Stefan Braun se pamti. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice –beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online.Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com