Stefan Braun, vesti

Dr Feelgood luduje u Stefan Braunu.

Saša Plećević, poznatiji svima kao Dr Feelgood, sinoć se provodio u klubu Stefan Braun u Nemanjinoj. Ponedeljak je svima dobro poznati dan u ovom klubu na 9. spratu, kada se organizuje humanitarno veče, a ove nedelje u sklopu rođendanskog slavlja koje je počelo.

Dr Feelgooda svi poznajemo kao savetnika za zdrav život i sport, čoveka koji se usavršavao u oblasti fitnesa i od kojeg imamo mnogo toga da naučimo. Saša je portparol udruženja za Medicinu sporta Srbije i tvorac programa Dr. Feelgood. Kako se provodio u klubu Stefan Braun, možete videti na fotografijama vašeg omiljenog portala beogradnocu.com.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Nakon sjajnog ponedeljka, utorkom vas očekuje muzika devedesetih koja traje večno i vrlo lako osvaja nove generacije. Diesel žurke su poznate po jedinstvenoj i vrlo pozitivnoj atmosferi, a u klubu Stefan Braun sve to dobija drugu dimenziju i izgleda još mnogo bolje. Slušajte i provedite se uz pesme koje su punile diskoteke i klubove i pre 15, 20 godina. Nezaboravan provod Vam je zagarantovan, zato ne propustite ovu fenomenalnu žurku. Sredom su specijalne promo žurke, a četvrtkom se na Hip Hop i RnB večeri Gru i DJ Playa dokazuju za mix pultom.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Do kraja nedelje, provod u Braunu ne izostaje! U petak ćete uživati uz New Club Sound, sa DJ Bollom i DJ Vladom, dok vas u subotu očekuje Commercial House. Nedelja je, kao i obično, u znaku Full House Band-a sa DJ Markom. Prestonički klub Stefan Braun sinoć je bio mesto sjajnog provoda, a fenomenalnoj atmosferi itekako su uticali rezidenti kluba DJ Petar i DJ Bolla koji su bili zaduženi za muziku. Klub Stefan Braun bilo je veče sjajnih vibracija u kojima su uz sve efekte i svetski stil provoda koji ovaj klub neguje đuskali i uživali svi koji su sinoć posetili ovaj izvanredni prostor na 9. spratu.

klub Stefan Braun

 Fotografisano u Klub Stefan Braun

Zato se narednog vikenda i vi uputite put centra grada, i proverite zašto su svetski poznata imena počela da dolaze upravo u ovaj klub i uživaju u provodu, dobroj atmosferi, sjajnom raspoloženju, izvanrednoj usluzi, vrhunskom osoblju kome ništa ne sme da promakne i koji su već svojom uslužnoću, profesionalnošću postavili standarde ovakve vrste provoda.

Ne propustite najbolji provod u vašem omiljenom klubu Stefan Braun! Rezervišite vaše mesto na vreme - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u klubu Stefan Braun, a u iščekivanju istih pogledajte galeriju sa fotografijama prethodnih dešavanja.

 

beogradnocu.com