Stefan Braun, vesti

Dr Iggy probudio mnoge emocije u klubu Mr Stefan Braun.

Svi veseli dizelaši mogli su sinoć da se vesele sa muzikom devedesetih, samo u klubu Stefan Braun. Pored DJ Bolle i DJ Vlade koji su bili zaduženi za DJ setom, uspomenama iz ovog vremena, doprineo je i Igor Todorović, poznatiji kao Dr Iggy!

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Ova dens grupa bila je na vrhuncu slave tokom devedesetih godina i mnogi je smatraju začetnikom ovog muzičkog pravca u našoj zemlji. Snimili su čak pet albuma, a publika još pamti njihove najveće hitove ''Oči boje duge'', ''Nikad'', ''Noćas pada kiša'', ''Kada spavam'', ''Samo ti'', ''Kao pre''. Svi klaberi koji su se sinoć našli u klubu Mr Stefan Braun, mogli su da osete pravu dizel atmosferu devedesetih i eventualno, pronađu svoje “oči boje duge”.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Velikim hitovima Dr Iggy je probudio mnoge emocije i sećanja, a vrhunski provod je trajao do jutra! Zavirite u našu galeriju fotografija i osetite delić sinočne atmosfere. Ne propustite narednu žurku devedesetih i pravac na deveti sprat u Mr Stefan Braun. Većeras ćete uživati u Special Night – promo žurci sa DJ Markom,dok je četvrtak poznat sa zvukovima RnB i Hip Hop muzike na čelu sa Gru-om i DJ Play-om.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

U iščekivanju narednih žurki u klubu Stefan Braun, pogledajte galeriju fotografija. Delić atmosfere biće vam dovoljan dokaz najboljeg prestoničkog provoda. Ne propustite najspektakularnije prestoničke žurke, već rezervišite svoje mesto na vreme. Uz vaš omiljeni vodiš kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com