Najave, Poznati, vesti

Dragana Mirković: Pevaću 50 hitova, makar sedela u stolici.

Dragana Mirković, koja je prošlog meseca sa suprugom Tonijem Bijelićem imala saobraćajnu nesreću, ne odustaje od solističkog koncerta 3. oktobra u beogradskoj „Kombank areni“. Biće koncerta zato što kad nešto obećam onda to tako mora da bude. Izjavila je Dragana. Pevaću 50 hitova, tri sata, makar sedela u stolici.

Mi se osvrćemo na početke uspona karijere velike folk zvezde:

Objavljivanje albuma na svakih godinu dana za Draganu Mirković bilo je tradicija. Tako je i 1988. uz podršku Južnog vetra objavila i peti studijski album, nazvan"Najlepši par", kojim započinje svoj estradni uspon! Ubrzo je planuo tiraž od 420 000 primeraka! Pored naslovne pesme koja je bila veoma slušana, veliku pažnju privukla je i pesma "Kolo sreće", koja joj je donela mnoge nagrade i zbog koje su kritičari mislili da će narednim albumom teško nadmašiti uspeh ovog. Ovaj album je iznedrio jos jedan evergreen - baladu "Milo moje što te nema".

U novembru iste godine, Dragana je održala i svoj prvi solistički koncert u Domu Sindikata. Bilo je pravo čudo da neko sa svega 5 albuma i nepunih 20 godina napravi tri vezana koncerta u jednoj hali. Od te godine čuveni estradni mag Raka Đokić preuzima vođenje Draganine karijere.

dragana (2)

Dragana i 1989. nastavlja sa objavljivanjem uspešnih albuma. Album "Simpatija“ postaje jedan od najnagrađivanijih, ali i najtiražnijih u njenoj karijeri. Naime, prodato je čak 500 000 nosača zvuka. Među nagradama, prvi put se uvrstio i čuveni Oskar Popularnosti, kojeg je Dragana osvojila upravo zahvaljujući pesmi "Simpatija". Istoimena pesma je Dragani u januaru 1990. donela prvo mesto na Poselu godine, kada je pobedila tada velike zvezde poput Šabana Šaulića i Harisa Džinovića. Nakon ovog albuma Dragana je dovela u pitanje poziciju broj 1 na našem estradnom nebu, koju je do tada zauzimala velika zvezda Vesna Zmijanac.

dragana (1)

Rezervišete vaše karte preko oficijalnog medijskog sponzora ovog spektakularnog koncerta - beogradnocu.com!

Karte za koncert su već u pretprodaji i kreću se od 1.000 do 2.200 dinara. Naime postoje karte od 1.000 dinara (nivo 400 II kategorija), 1.200 dinara (nivo 400 I kategorija), zatim 1.500 dinara (parter), 1.800 dinara (nivo 200 III kategorija), a tu su i one od 2.000 dinara (nivo 200 II kategorija) kao i  2.200 dinara (nivo 200 I kategorija). Cena karte za fan pit 2.000 dinara. Naravno, za one koji žele da iskuse svaki detalj ovog spektakla, tu je Vip loža sa 20 karata, 10 sedećih mesta i 10 stajaćih mesta, sa jednom flašom šampanjca Moet, jednom flašom viskija Johny Walker, jednom flašom vodke Smirnoff i 10 energetskih pića Red Bull iznosi 1.500 eura.

Plaćanje ulaznica je moguće izvršiti u gotovini ili preko računa, bilo da se nalazite u Srbiji ili u inostranstvu. Na svakih kupljenih pet karata i više, beogradnocu.com vrši besplatnu dostavu na teritoriji Beograda. Moguće je lično preuzimanje karata u filijalama beogradnocu.com ili dostava post - ekpresom u Srbiji ili inostranstvu. Pozovite naš korisnički Call Centar 063 33 33 44, 063 34 34 33 ili rezervišite Online, na najjednostavniji način, ulaznicu za spektakularni koncert Dragane Mirković!

 

beogradnocu.com