Koncert, Najave, vesti

Dragana Mirković : prvo razočaranje i veliki uspeh na MESAM-u.

Posle 3. oktobra i koncerta u Kombank Areni u Beogradu više ništa neće biti kao pre. Miljenica publike Dragana Mirković priprema spektakl svetskih razmera koji će razdrmati čitav estradni milje. 30 godina karijere, sa razlogom obožavana dobra devojka, obeležiće koncertom koji će se dugo pamtiti i koji će publici vratiti zvuk onih straih dobrih pesama i muzike koja je obežila jedno vreme i koja publici toliko nedostaje.

Prošli put smo vas podsetili na početak karijere naše drage Dragane, a sada za sve verne fanove, donosimo priču o njenom drugom albumu i uspehu koji je devojka poznata pod nadimkom "Luče iz Kasidola" gradila strpljivo, korak po korak.

dragana 1

Drugi Draganin album pod nazivom "Umiljato oko moje", objavljen je za legendarni Diskos. Album koji je doneo sve hit do hita je prodat u velikom tiražu baš kao i prvenac. Novica Urošević je takođe bio autor većine pesama na ovom albumu. Međutim nakon ovog albuma njihova saradnja se završava. Dragana nije mogla da se pomiri sa njegovim boemskim shvatanjem estrade i tu doživljava svoje prvo razočaranje i čak odlučuje da prestane da se bavi pevanjem.

Međutim, njena popularnost i pesme sa ovog albuma su je gurali nezadrživo napred i ona je uprkos trvenju u sebi nastavila da radi ono što najviše voli. Pored naslovne pesme, koja je bila veoma slušana, izdvajaju se i pesme "Čudan neki mali", kao i "Pored mene dočekaćeš stotu", dok je pesma "Ne vraćam se starim ljubavima" poslednjih godina doživela pravu reinkarnaciju i povratila slavu starih vremena koja je vernoj publici toliko nedostajala i koja se raduje starim pesmama koje su ušle u legendu.

dragana 2

Te 1985. godine Dragana dobija svoju prvu naslovnu stranu u tada prestižnom narodnjačkom listu “Sabor”, što je u to vreme bila veoma velika stvar i što je Draganu još više približilo fanovima koji je svaki dan bilo sve više. Kreće na turneju po Jugoslaviji u grupi najboljih pevača i iste godine pojavljuje se kao gost na koncertima velike pevačke zvezde Halida Bešlića. Uprkos razočaranju, ovo je zaista bio veliki uspeh za tada 17. godišnju devojku, koja nije ni slutila da pravi uspeh tek predstoji. Iste godine Dragana se pojavila na MESAM-u (Međunarodni sajam muzike) kao jedna od pevačica koja je obeležila godinu.

3 oktobar će biti jedan predivan suster Dragane i njenih fanova koji gaje iskrenu ljubav prema pevačici i umetnici koja je simbol jednog vremena. Rezervišete vaše karte preko oficijalnog medijskog sponzora ovog spektakularnog koncerta - beogradnocu.com!

Karte za koncert su već u pretprodaji i kreću se od 1.000 do 2.200 dinara. Naime postoje karte od 1.000 dinara (nivo 400 II kategorija), 1.200 dinara (nivo 400 I kategorija), zatim 1.500 dinara (parter), 1.800 dinara (nivo 200 III kategorija), a tu su i one od 2.000 dinara (nivo 200 II kategorija) kao i  2.200 dinara (nivo 200 I kategorija). Cena karte za fan pit 2.000 dinara. Naravno, za one koji žele da iskuse svaki detalj ovog spektakla, tu je Vip loža sa 20 karata, 10 sedećih mesta i 10 stajaćih mesta, sa jednom flašom šampanjca Moet, jednom flašom viskija Johny Walker, jednom flašom vodke Smirnoff i 10 energetskih pića Red Bull iznosi 1.500 eura.

Plaćanje ulaznica je moguće izvršiti u gotovini ili preko računa, bilo da se nalazite u Srbiji ili u inostranstvu. Na svakih kupljenih pet karata i više, beogradnocu.com vrši besplatnu dostavu na teritoriji Beograda. Moguće je lično preuzimanje karata u filijalama beogradnocu.com ili dostava post - ekpresom u Srbiji ili inostranstvu. Pozovite naš korisnički Call Centar 063 33 33 44, 063 34 34 33 ili Online i rezervišite ulaznicu za spektakularni koncert Dragane Mirković!

 

beogradnocu.com