Kućerak, vesti

Drmnite po koju petkom u Kućerku.

Već i sam naziv je toliko šarmantan, Kućerak, da se ovoj kafani na Autokomandi nikako ne može odoleti. Tamo je petkom samo za vas organizovan uvek fantastičan i neponovljiv Rakija party. Ljubitelji "slatke" čaše i još bolje pesme u provereno neprevaziđenoj kafani Kućerak u petak će imati pravu gozbu.

kafana Kućerak

Fotografisano u Kafana Kućerak

Topla ruka u hladnim danima sa dozom smeha i najboljeg provoda u gradu biće vaš istinski prijatelj u petak uveče na Rakija party-ju i sa svojim sjajnim cenama. Za najlepše dame Beograda koje izlaze uvek u kafanu Kućerak pripremljeno je specijalno iznenađenje dve medovače dobrodošlice gratis i to do 22.30. Sve ovo začinjeno fantastičnim Apollo Bendom, sa kojim ćete nazdravljati do zore.

kafana Kućerak

Fotografisano u Kafana Kućerak

Kafana Kućerak je jedno elegantno mesto, veoma prijatno, tu je atmosfera uvek topa, a gosti uvek veseli. Sam enterijer kafane je spona elegancije i kafanske zore, tu se sudaraju poluprazne čaše i venecijanski zalazak sunca. Pop i folk note, dobro odabran repertoar po meri svakog gosta drže atmosferu do poslednje pesme, taman sa toliko pauze da jedva čekate da se vratite u kafanu Kućerak.

Ova kafana je i romantična i boemska i damska i mangupska, u njoj su se našle najlepše scene ljubavnih života i zato je prema kafani Kućerak nemoguće ostati ravnodušan jer vas ona poznaje u dušu.

kafana Kućerak

Fotografisano u Kafana Kućerak

U subotu u najelegantnijoj kafani u velegradu čeka vas Johnnie Party, specijalno za vas brižno osmišljen program uz virtuoze iz Apollo Benda začiniće subotu veče najluđim provodom ikada. Samo za kafanlije flaša Johnnie Walker-a uz četiri Guarane stajaće 4200dinara, a na 4 dl rakije, 1 dl je gratis.

Zato ne oklevajte, jer ima jedan Kućerak u Beogradu u koji obavezno morate da svratite. Za posebnim stolom i pesmom samo za vaše uši rezervišite svoje mesto u kafani Kućerak na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com