Kolumne

Vi mesecima ne znate kako da mu kažete da vam se dopada, jer on vam je samo drug. Izlazite zajedno, odlično se provodite, prija vam njegovo društvo a onda se kao grom iz vedra neba pojavi zgodna cica i smuva ga za pet minuta. Ovako treba da se ponašate u toj situaciji.

friends 3

Ne smete ljubomorisati, ako su krenuli da se strasno ljube pred vama, nađite sebi zanimaciju, pogledajte na kratko društvene mreže, vesti iz sveta, nasmejte se nekom zanimljivom klipu... Sačekajte da strasni poljubac prestane. Ako vas upozna sa devojkom budite srdačni. Nemojte je odmeravati i biti neljubazni.

friends naslovna 2Ako vas prijatelj pita za savet, nemojte je ni preterano hvaliti a još manje kuditi. Dovoljno je da kažete da vam je potrebno vreme da je upoznate. Tako ćete videti da li je stvarno zagrejan ili je ona  prolazna avantura za jedno veče.

10916319_594972420640056_555862142896680435_oIako vam je možda srce slomljeno, saberite se. Pitajte ga da li ćete zajedno ići kući, ili planira da ostatak večeri provede sa nepoznatom devojkom. To bi uradia svaka dobra prijateljica. Ako vas taksijem pošalje kući, nemojte usput stajati do trafike da kupite brdo maramica kako biste brisale suze. Sačekajte jutro. Ono je pametnije od večeri. Vi ste se poneli muški, pa, nastavite u tom stilu, pozovite ga na kafu, da čujete detalje iz prve ruke. Po tome kako govori o njoj shvatićete kako je doživljava. Žene prosto imaju tu intuiciju.

beogradnocu.com