Lepeza u Perperu, Najave, vesti

Duge noge za igranje.

U kafani Lepeza u Perperu na podijumu za igru možete ugledati samo najlepše noge. Provod je veoma primamljiv i izvlači iz svakog gosta ono najbolje.

LEPEZA 1

Fotografisano u Kafana Lepeza u Perperu

Večeras za vaše raspoloženje pobrinuće se Jelena Vučković, Kuta bend, Ivan i Ana Plavi Andjeo, sutra će biti vrh sa Vanjom Mijatović, Ljubom Perućicom, Kuta bendom, Ivanom, Željkom i Anom Plavim Andjelom. Četvrtak je u kafani Lepeza u Perperu vrh uz Đanija i Srećka Krečara.

LEPEZA 2

Fotografisano u Kafana Lepeza u Perperu

Vikend se u ovoj kafani uvek pamti u petak  vas zabavljaju Bota i Dijamanti u subotu Nataša Đorđević, a u nedelju provešćete se kao nikada do sad uz  muziku 90-tih i Lepeza bend. Dobro raspoloženje se u kafani Lepeza u Perperu nastavlja i sledeće nedelje, u ponedeljak za vas je upriličeno kafansko veče, zabavljaće vas  Beki Bekić, Dragi Domić, i Alibi bend.

LEPEZA KRAJ

Fotografisano u Kafana Lepeza u Perperu

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com