Kolumne, vesti

Dva tipa devojaka koje vole koktel Cosmopolitan.

Ispijanje koktela je u "naše" živote kao sasvim redovna i čak prestižna pojava ušlo nakon emitovanja serije "Sex i grad" priznavale to ili ne, žene su sedele za malim ekranima i pomno pratile sve što se događalo u pomenutoj seriji, mnoge su se čak i poistovećivale sa glavnim likovima. Svi koji su gledali, kao i oni koji su se pravili da ne prate seriju, jako se dobro sećaju 4 singl devojke posebno glavne junakinje Keri koja je pila baš ovaj koktel. U ovom tekstu se nećemo baviti serijom, već jednom zanimljivom analizom, stručnjaka iz Gruzije, koji su pokušali da okarakterišu devojke na osnovu koktela koje piju i tako su izveli zaključak da kada je u pitanju koktel Cosmopolitan postoji dva glavna tipa devojka koje vole da ga piju

1. Party girl

Prvu su okarakterisali kao party devojku, koja obožava da izlazi i menja frajere. To je cica koja prati modu i koja je fensi, prati trendove i nekada u tome čak i preteruje, te eksperimentiše sa svim i svačim. Razume se u sve teme, glavna je u društvu u kući, na poslu ili bar ona veruje  u to. Ovakva devojka se najčešće farba u plavo, u tinejdžerskim danima je promenila sve boje kose. I zanimanja menja kao čarape, jer ni jedno nije dovoljno dobro za nju.

2. Riba u pokušaju

Ovo je ona čuvena devojka broj 2, koja je u svemu druga pratilja. Oponaša svoju najbolju drugaricu u svemu, te je tako videla, da ova pije pomenuti koktel, pa pošto imaju istu tašnu, istu boju kose, svakako treba da piju i isti koktel. Ovo je devojka koja nema pojma gde udara i ne smeta joj da uvek bude druga pratilja. Ona je ustvari glavna tema podsmeha te svoje nazovi najbolje drugarice, koja je kraj sebe drži samo da bi imala koga da pošalje po kafu, novine ili šta god joj u datom momentu zatreba.

*Tekst se ni na koji način ne odnosi na osobe sa fotografije kojom je ilustrovan.

 

beogradnocu.com