vesti

Dženan Lončarević nastupa u klubu Hill.

Ne propustite da ovog četvrtka posetite popularni klub Hill i čujete nastup jednog od naših najpopularnijih pevača. Dženan će, kao i uvek, učiniti da vam ovaj četvrtak bude nezaboravan i da ga provedete na nogama do ranih jutarnjih časova, uživajući u zaista kvalitetnoj muzici. Dobro raspoloženje, pozitivna energija i puno lepih devojaka neće izostati.

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

Još 2006. Dženan Lončarević se pojavio u Beogradu i velikom brzinom postao jedan od najpopularnijih pevača naše estradne scene. Ogroman i širok repertoar svih muzičkih pravaca, pažljivo je koncipiran, sa Dženanovim vokalom koji svakoj pesmi daje jednu novu savršenu formu, i time je ovaj pevač stekao veliku popularnost i armiju novih obožavaoca i poštovalaca gde god da je nastupio.

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

Prvi i svima dobro poznat album pod nazivom ”Nikome ni reč”, učinio je da Dženan na našoj estradi zauzme jedno od vodećih mesta koje mu zaista i pripada. Čuvena pesma”Nikome ni reč” bila je na mnogim top listama širom zemlje i čula se na svim radio stanicama kod nas, a i u okruženju. Potom izdaje svoj drugi album “Dobro je to”,a glavni saradnik bio je Željko Joksimović koji je uradio i istoimenu naslovnu pesmu.

Dženan Lončarević nezadrživo napreduje i postaje još slavniji, a vi ne propustite da ga čujete i ovog četvrtka samo u klubu Hill! Da biste se uverili u fenomenalan provod koji klub Hill nudi, posetite našu galeriju fotografija koja će vas garantovano inspirisati da upravo ovo mesto bude deo vašeg izlaska.

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

U iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja u klubu Hill, obavezno rezervišite svoje mesto na vreme zbog velikog interesovanja koje vlada. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Obezbedite sebi i svojim prijateljima vrhunski prestonički provod, koji ćete dugo prepričavati. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati najinteresantnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima kada je noćni provod prestonice u pitanju.

 

beogradnocu.com