Community by Kasina, Klubovi

Jedan od najpopularnijih pevača domaće muzike, Dženan Lončarević, poznat je kao neko ko niže same hitove. Kako na novim pesmama radi dugo, i ovu je pripremao studiozno. Kada je bio zadovoljan, odlučio je da snimi singl "Laufer". Pošto pesma, prema mišljenju brojnih muzičara, ali i publike, obećava mnogo, Dženan je otputovao u Crnu Goru kako bi snimio spot.

"Laufer" najavljuje novi album i obećava bolju prođu od "Kazina" koji već beleži milionske preglede na Jutjubu. Sport za priču o lovcu i crnoj dami sniman je u Kotoru, Adi Bojani a deo u luksuznom hotelu "Splendid". Kao i prethodni hit, i ovaj je radio kompozitor Saša Milošević Mare. Za snimanje spota, za Dženana su specijalno pravljene šahovske figure i tabla po kojoj hoda.

Uskoro ćemo imati prilike i da vidimo fantastičan posao koji je ekipa obavila, a Dženana beogradska publika ima priliku da čuje već u četvrtak, 26. marta u popularnom prestoničkom klubu "Kasina".

Već sada organizatori najavljuju ogromnu gužvu, i dodaju da za nastup popularnog pevača vlada ogromno interesovanje, te da se ovog četvrtka očekuje veliki broj poznatih ličnosti na nastupu Lončarevića.