Vanilla, vesti

Dženan nastupa u klubu Vanilla.

Jedan od trenutno najpopularnijih pevača domaće muzičke scene, Dženan Lončarević, održaće nastup večeras u prestoničkom klubu Vanilla. Ova kombinacija pruža zagarantovano dobar provod, dosta pozitive i vrhunsku energiju!

klub vanilla

Fotografisano u Klub Vanilla

Svojim izvanrednim vokalnim sposobnostima Dženan uvek drži publiku na nogama od prve do poslednje pesme. I na ovom nastupu pevač će pored aktuelnih hitova, poput pesme “Hvala ti suboto uveče”, publiku podsetiti i na svoje stare numere, kao što je balada "Nikome ni reč", koja je mnogima i dalje omiljena. Ono što je sigurno, vaše uživanje potrajaće do ranih jutarnjih časova.

I nakon Dženanovog nastupa klub Vanilla pruža neverovatan provod. U petak 18. oktobra nastup će održati fantastični tandem Željko Šašić i Milica Milić, dok će u subotu vaši domaćini biti Jadranka Barjaktarević i Nenad Jovanović.

Fotografi portala beogradnocu.com, koji ne propuštaju najbolje događaje u gradu, beležiće najinteresantnije momente Dženanovog nastupa. U našoj galeriji možete pogledati kakva je atmosfera do sada zabeležena u atraktivnom beogradskom klubu Vanilla.

klub vanilla

Fotografisano u Klub Vanilla

Rezervacije za nastup Dženana Lončarevića, kao i za sva predstojeća dešavanja u klubu Vanilla možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com