Barovi, Beograd, Najave, Rob Roy, vesti

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. U baru “RobRoy 1884”, smeštenog u istorijskom zdanju najstarije železničke stanice u Beogradu, uz do sada neviđenu ponudu jedinstvenih i visoko kvalitetnih viskija, piva, rumova i ostalih kategorija spirita i preko trideset ukusnih delicija pažljivo odabranih iz Jack Daniel’s kuhinje, nedeljom od jutra do večeri, očekuju Vas žive svirke i koncerti, JAM SESSIONS, druženja sa legendama jazz-a, muzičke radionice i takmičenja bendova. Od prve jutarnje kafe do pića za laku noć, zajedno sa Vama slavićemo jazz u svim oblicima. Vi niste publika, niti gosti proslave, Џezzerica je Vaš praznik čak i ako su jedini instrumenti koje koristite Vaš glas i Vaši dlanovi. Zajedno ćemo odabirati i pozivati na druženje naša najveća jazz imena, uživati u njihovim nastupima i pomagati im da kroz jazz radionice svoja bogata znanja i iskustva prenesu na najmlađe kolege iz muzičkih škola i akademija. Iskusniji jazzeri među Vama imaće priliku da testiraju nove muzičke instrumente i opremu renomiranih svetskih proizvođača ali i da se prijave za pravi jazz jam session i nastupe pred publikom. Sigurni smo da se među Vama kriju veliki talenti i buduće zvezde, a najbolje ćemo zajedno odabrati u finalnoj večeri početkom leta. Ako svoj grad ne doživljavate kao metropolu jeftine zabave i lakih nota, ako ste nasmejani, ako volite da igrate satima ili imate punu torbu aplauza, a ne znate šta ćete sa njim, Vaš dolazak je obavezan! Pomozite nam da u ambijentu budućeg muzeja železnice koji ponosno čuva sećanja na neka prošla vremena, sačuvamo zvuk koji je promenio svet i doprinesemo stvaranju još jedne važne kulturne tačke Beograda. Nastup benda HOT CLUB OF BELGRADE. Gipsy Jazz!!
Hot Club of Belgrade je osnovan februara 2006 god. I od tada je aktivam na muzičkoj sceni Srbije kao I gostovanja u Francuskoj I Sloveniji. Iza sebe ima dva muzička izdanja, CD-Perdido i The Balkan swinging melody. Osnivač ovog gypsy jazz sastava je jazz gitarista Branko Macic Mačak a pored njega u sastavu su:
Filip Krumes –vln,
Vladimir Nikić-bass,
Pešić Nebojša –gitara
Repertoar ovog jedinstvenog sastava na našim prostorima čine kompozicije Djanga Reinhardta I Stephana Grapelija kao i jazz standarda I obrada everygreen melodija I starogradskih pesama sa prostora Vojvodine, narodnih pesama Srbije, Bosne I Makedonije. Čekamo Vas. Rezervacije subesplatne, ali obavezne! Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

prva

druga

Očekujemo vas u Rob Roy Bar-u!

treća

četvrta

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:

http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com