Kapetanov Bunar, vesti

Džoni i Workersi svake srede u kafani Kapetanov Bunar.

Spremite se za hitove tamburaša, ludilo "do jutra", i još mnoštvo iznenađenja. Kafana Kapetanov Bunar definitivno je jedno od omiljenih mesta za provod svakog dana. Večeras 5.novembra će vam pevati fenomenalna Dejana Erić i Bravo Bend.

kafana Kapetanov Bunar

Fotografisano u Kafana Kapetanov Bunar

Kapetanov Bunar je, takođe, mesto koje redovno posećuju i poznate ličnosti, upravo zbog sjajnog provoda koji samo ovde možete doživeti. Uz pristupačne cene pića, čekaju vas najlepše devojke i dobro raspoloženje, i naravno najbolja muzika u gradu. Provod zagarantovan uz puno pozitivnih vibracija i vrhunske atmosfere!

Posetite ovo izuzetno mesto boemije i uživajte u sjajnoj muzici, a utorak u kafani Kapetanov Bunar će biti idealno veče za vaš kafanski provod. Prijatan i prostran ambijent, pristupačne cene pića, vrhunska i kvalitetna rakija, sjajan bend... Dođite i uverite se u pravo veselje i vrhunsku atmosferu koju ovde nude. Svratite na dobru pesmu i podelite svoje raspoloženje sa uvek veselim i dobrim gostima ove kafane na Dorćolu.

kafana Kapetanov Bunar

Fotografisano u Kafana Kapetanov Bunar

Kafana Kapetanov Bunar tokom cele nedelje nudi vam sjajan muzički program i pravu kafansku atmosferu. Ako propustite večerašnji repertoar, u sredu 6.novembra čekaće vas fantastični Džoni Jakovljević i Workersi koji prave već uveliko poznatu i izuzetnu žurku. Četvrtak je rezervisan za Stefana Jakovljevića i Marka Jeftića, a petakom svira neponovljivi Milano Bend. Uz zvuke klavijatura možete uživati u subotu, a nedelju će obeležiti nastup Nenada Jovanovića i Kristine Kuzmanovske.

kafana Kapetanov Bunar

Fotografisano u Kafana Kapetanov Bunar

U iščekivanju vašeg izlaska obavezno pogledajte našu galeriju. Na fotografijama iz kafane Kapetanov Bunar jasno se vidi kako izgleda najbolji beogradski kafanski provod. Budući da naši fotografi ne propuštaju najbolja dešavanja, sa vama će se provoditi i većeras.

Ne propustite provod u kafani Kapetanov Bunar , već rezervišite svoje mesto na vreme. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. U iščekivanju vašeg izlaska pogledajte našu galeriju.

 

beogradnocu.com