Nova godina

Edita Aradinović doček Nove godine 2020 - Edita Aradinović, popularna pevačica i, mnogima omiljena, učesnica TV šoua Tvoje lice zvuči poznato, doček Nove godine 2020. sasvim će sigurno pretvoriti u događaj za pamćenje. Kada je u pitanju Edita Nova godina ne može da protekne ništa manje nego onako kako biste samo mogli da poželite - magično!

Doček Nove godine u hotelu Hilton, uz upečatljiv glas Edite Aradinović koja će upravo u ovom luksuznom hotelu svim gostima uveličati veče, sasvim sigurno biće na vrhunskom nivou. 

Edita Aradinović publici je poznata već nekoliko godina, a njena popularnost iz godine u godinu sve je veća. Zato - ako ste u potrazi za vrhunskim provodom u noći 31. decembra  - sada znate: 

Edita Aradinović za Novu godinu nastupa u hotelu Hilton i oduševiće vas svojim nastupom!

Edita Aradinović Nova godina 2020. rezervacije

Obezbedite sebi željeno mesto i uživajte u fenomenalnom glasu Edite Aradinović za Novu godinu, uz pomoć vašeg pouzdanog vodiča kroz noćni život u Beogradu! Beograd noću aplikacija i brojevi telefona: +38163 34 34 33; +38163 33 33 44, kao i jednostavne i brze online rezervacije, uvek su dostupne za vas, pa ovde besplatno možete rezervisati svoje mesto za Editin nastup za Novu godinu.

Editini fanovi, ali i svi oni koji vole da Novu godinu dočekaju uz luksuz i komfor kakav pruža moderni hotel Hilton u centru Beograda - biće upravo ovde! Doček Nove godine samo što nije - zato požurite sa rezervacijama, najbolja mesta za Editine nastupe odlaze prva!

Edita - doček Nove godine 2020. uz zvezdu koju obožavate

Edita Aradinović je 1993. godište, a već  ima pravu armiju fanova i zaslužno nosi epitet “zvezde”! 

Proslavila se još kao takmičarka muzičkog šoua Zvezde Granda, zatim i ženskoj grupi Ministarke, sa kojima je snimila pesme i spotove kao što su Alkohola poplava i Boing 747, a  koje su danima držale TOP mesta na YouTube trending listi

Jeste li znali da je Edita i mlađa sestra poznate pevačice Indire?

Ipak, čini se da je pravi nalet popularnosti Editu dočekao tek kad je počela da nastupa samostalno, a naročito i nakon što se pojavila kao jedna od učesnica u muzičkom takmičenju Tvoje lice zvuči poznato

Zato uopšte ne sumnjamo da će Edita doček Nove godine 2020. učiniti potpuno nezaboravnim, a scenu celo veče neće deliti ni sa kim. 

Kao najveći poznavaoci noćnog života u Beogradu, odlično smo obavešteni o nastupima zvezda, a Edita Aradinović poznata je kao neko ko publiku uvek podigne na noge. 

Zna se - na nastupu Edite niko ne sedi! Možete da zamislite kako će onda proteći najspecijalni od svih nastupa? Kada je u pitanju Edita Nova godina će sigurno biti dočekana baš onako kako dolikuje - nezaboravno.

Jeste li znali da ova multitalentovana devojka zna da peva na nekoliko svetskih jezika? I ne samo da zna - nego to radi fantastično! 

U emisiji Tvoje lice zvuči poznato Edita je pokazala i talenat za glumu, ali i ogroman dijapazon glasovnih mogućnosti i veštine pevanja pesama iz najrazličitijih muzičkih žanrova. 

Kada smo već kod impresivnog Editinog pevanja - šta mislite, kojim hitovima će Edita ulepšati doček Nove godine 2020?

Pesme Edite u kojima će publika uživati 

Doček Nove godine Edita Aradinović ulepšaće svima koji budu boravili u hotelu Hilton, kako stasom, tako i glasom, ali svakako i hitovima koji su nam dobro poznati.

Od Editinog dueata sa Acom Pejovićem Blud i nemoral, preko njenih hitova sa Ministarkama, kao što su Boing 747 i Alkohola poplava, pa sve do najnovijih pesama koje se već uveliko puštaju u beogradskim klubovima: Magnum i Životinje  - očekujte da ih čujete sve!

I ne samo čujete, nego uz njih i igrate do zore  1. januara 2020!

Osim njih, Edita će sigurno pevati i hitove svojih kolega i koleginica, a verovatno će publiku na početku “zagrejati” i sa po kojom stranom pesmom.

Jer, ko zna šta možemo da očekujemo od te devojke! Ono što je sigurno - to je da će Edita doček Nove godine 2020. učiniti sasvim nezaboravnim. Njene pesme su takve da publika ne može da odoli, a da ne zaigra, a svojim nastupima, temperamentna Edita uvek napravi sjajnu atmosferu!

Rezervišite najbolja mesta za doček Nove godine uz Editu Aradinović u hotelu Hilton! Beograd noću i ove Nove godine ispunjava vaše želje - dovoljno je da nas kontaktirate i obavite rezervaciju svog mesta za nastup Edite za Novu godinu u hotelu Hilton!