Freestyler, Najave, vesti

Ove nedelje EDM Sundays tim je za sve ljubitelje elektronske dens muzike spremio iznenađenje – opraštanje od prethodne nedelje uz besplatne šotove! Ukoliko ste imali napornu i tešku nedelju ovo je idealan način da se opustite i da ponedeljak dočekate nasmejani i veseli. A ukoliko vam je nedelja bila sjajna onda još bolje – imate razlog više za slavlje!

splav Freestyler

Fotografisano na Splav Freestyler

EDM Sundays i splav Freestyler će nagraditi sve goste koji dođu do 00.30h besplatnim šotom dobrošlice, kako bi im olakšali ulazak u sledeću nedelju i pripremili za sumorni ponedeljak. Za fenomenalnu atmosferu kao i do sada biće zaduženi rezidenti večeri Tom Gepard i Oakich uz podršku ovonedeljnih gostiju odnosno DJ / producentskog dvojca Divolly & Markward-a, publici poznati kao jedni od rezidenta Serbia Wonderland serije žurki pod nazivom Jumbus.

splav Freestyler

Fotografisano na Splav Freestyler

Pored brojnih nastupa u Beogradu, ovi sjajni momci puštali su i na festivalima kao što su Vibe Festival u Kragujevcu, SummerCalling u Banjaluci, EDM Revolution u Brčkom i mnogim drugim, i sa pravom zauzimaju mesto u vrhu domaće EDM scene.

Dođite da zajedno ostavimo ovu nedelju iza nas (kakva god da je bila), i da veseli i nasmejani zakoračimo u novu!

splav Freestyler

Fotografisano na Splav Freestyler

Ne propustite ova fenomenalno i neponovljivo dešavanje! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili OnlineRezervacije su besplatne, ali obavezne. U iščekivanju ovog dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija.

 

beogradnocu.com