Freestyler, Najave, vesti

Od nedelje 17. maja, ljubitelji provoda na Freestyler-u moćiće da uživaju u potpuno novoj tematskoj večeri koja je posvećena ljubiteljima elektronske muzike – EDM Sundays.

Za sjajan provod pobrinuće se domaćini večeri, Oakich i Tom Gepard. Ovi momci su beogradski DJ-evi kojima se pripisuje velika zasluga za proboj elektronske dens muzike na našu klubsku scenu i smatraju se pionirima EDM scene u Srbiji.

splav Freestyler

Čast da otvori prvu #EDMSundays žurku 17. maja na splavu Freestyler imaće Cavin Viviano, jedan od rezidenta Serbia Wonderland Festivala Njegov remiks trake "Albekx - Alarm" privukao je veliku pažnju holandskih super zvezda Blasterjaxx, koji su trenutno među natraženijim EDM izvođačima na planeti, a njegova izdanja između ostalog su podržale i svetske zvezde kao što su Steve Aoki i Paul Oakenfold.

splav Freestyler

Fotografisano na Splav Freestyler

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

Vidimo se u nedelju na Freestyler-u!

splav Freestyler

 Fotografisano na Splav Freestyler

 

beogradnocu.com