vesti

Eh, da mi je ove male ne bi izašao iz kafane.

Kafana Mala Moja uvek donosi kafanske momente koji se pamte, ovde je veselje na visokom nivou. Vrela atmosfera prenosi se i van same kafane Mala Moja koja je inače postala najposećenija i najveselija u gradu.

Ovog petka, odnosno sutra 14. marta, na ovom fantastičnom kafanskom mestu, čeka vas pravi “haos” uz duo Mirjanu Milosavljević i Aleksandra Živanovića.

kafana Mala Moja

Fotografisano u Kafana Mala Moja

Oni će vas potpuno razgaliti i podsetiti vas na najbolje kafanske provode kojih u kafana Mala Moja ima sve više.  Očekuje vas dosta prijatnih iznenađenja i naravno ono što je najbitnije nezaboravan provod. Kafana Mala Moja uvek nudi najbolju atmosferu, pozitivno raspoloženje, jednim delom zbog kvalitetne muzike, ali i zbog same kafane. Da je u ovoj kafani najbolji provod, dokazuje i sama činjenica da su njeni gosti većinom poznate ličnosti među kojima su pevači, sportisti, manekeni i mnoge druge.

kafana Mala Moja

Fotografisano u Kafana Mala Moja

Kafana Mala Moja je u rangu onih kafana čijeg zvuka nikada nije dovoljno, ovde se događaju oni najupečatljiviji kafanski provodi koji se prepričavaju sa širokim osmehom. U kafani Mala Moja izlaze najlepše i najzgodnije devojke, naravno i momci, koji posebno uživaju u sjajnom glasu ali i stasu Mirjane Milosavljević koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

U subotu 15. marta, slušaćete Mala Moja Bend koji je već odavno poznat po pravljenju najbolje žurke. Ne propustite! Kafana Mala Moja je kafana za sve koji vole istinski da se vesele, ovo je mesto u kom je svako veselje sa dušom i na koje obavezno morate doći jer kafanski provod stanuje upravo u Maloj Mojoj.

kafana Mala Moja

Fotografisano u Kafana Mala Moja

Ne propustite ovaj nezaboravni vikend. Rezervišite svoje mesto za sva dešavanja u kafani Mala Moja. To možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 34 34 33, 063 33 33 44 ili Online.

A u iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja pogledajte našu galeriju fotografija. Vaš beogradnocu.com biće i sa vama iste večeri, a budno oko naših fotoreportera obeležavaće vaše dragocene momente.

 

beogradnocu.com