Bašta kod Juge, Najave, vesti

Jedna od najpopularnijih pevačica sa ovih prostora, Emina Jahović, održaće ekskluzivni letnji koncert ovog petka 19. juna u prijatnom ambijentu bara Bašta kod Juge. Pevačica će ovom prilikom premijerno uživo izvesti svoj novi singl „Muške priče“, nastao u saradnji sa DJ Shonetom i Tečom Gambino, a nakon ovog nastupa Emina se ovog leta više neće vraćati u Beograd.

bar Bašta Kod Juge

Fotografisano u Bar Bašta kod Juge

Emina je za ovaj petak pripremila odličan repertoar sa preko dva sata pevanja, a njene fanove posebno će oduševiti podatak da je najavila i brojna iznenađena za publiku. Pevačica će na koncertu nositi skupocene haljine i cipele, iz letnje kolekcije, koje je sama kreirala. Inače, Emina je ove nedelje lansirala novi singl „Muške priče“ nastao u saradnji sa producentom DJ Shonetom i reperom Tečom Gambino, a poseban kuriozitet je da će trio ovog petka u Bašti kod Juge premijerno izvesti novu pesmu uz odlične vizuelne efekte i brižljivo osmišljen scenski nastup!

Bašta kod Juge se nalazi na Zemunskom keju na platou hotela Jugoslavija na strani okrenutoj ka reci i predstavlja pravu oazu za slučajne i namerne posetioce u vrelim letnjim danima. Svakog dana posle 14h, hotel „Jugoslavija“ baca senku zaklanjajući baštu od sunca i tako pravi prijatan ambijent za ispijanje letnjih koktela i lagani obrok. Već naredne subote, 27. juna, u Bašti Kod Juge  nastupiće popularni DJ Kurd Maverick, miljenik ženske publike.

bar Bašta Kod Juge

Fotografisano u Bar Bašta kod Juge

Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. U iščekivanju ovog dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija. Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije u vezi sa noćnim životom prestonice.

Bar Bašta Kod Juge

Fotografisano u Bar Bašta kod Juge

 

beogradnocu.com