Klubovi, Poznati, Razno, vesti

Ekskluzivno: Ceca i Karleuša nastupaju zajedno u beogradskom klubu.

Ništa nije nemoguće! Upravo tako, nakon silnih godina svađe, otvorenih sukoba i medijskih prepucavanja, pevačice Svetlana Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša odlučile su da zakopaju ratne sekire.

Ceca Acapulco

U skladu sa tim, kako bi javnost bila bolje upoznata da je sukobu došao kraj, rešile su da naprave jedan mali nastup u poznatom beogradskom klubu koji vam još nećemo otkriti. U pitanju je jedan kratak projekat, a da biste saznali nešto više o tome, nastavite da pratite vaš omiljeni portal beogradnocu.com koji je uvek u toku sa svim informacijama.

Jelena Karleusa

- Što je mnogo, mnogo je! Ceca i Jelena su shvatile da je život previše kratak da bi se trošio na mržnju i na prošlost zbog koje su njih dve svih ovih godina u sukobu. Njihova deca su već stasala i treba da im daju dobar primer. Primer, kako je čovek veliki onoliko koliko ume da prašta. Nije bitno ko je kome šta oprostio, niti su one sad postale najbolje prijateljice. Već jednostavno, došlo je vreme u kojem neće više postojati prozivke i prepucavanja koja će mediji zloupotrebiti zarad svog tiraža - rekle su nam PR službe pevačica.

hill

Krajem dana podelićemo sa vama i razgovor koji smo vodili sa Cecom Ražnatović i Jelenom Karleušom, u trenutku kad smo ih zatekli u poznatom beogradskom klubu gde se ugovara njihov nastup.

Uskoro više o ovoj temi. Budite uz nas, jer vaš beogradnocu.com ništa ne propušta i uvek je u toku sa svim aktuelnostima noćnog života Beograda.

Besplatno izvršite rezervaciju za bilo koje mesto u našem gradu, i to vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

klub Kasina Bar

Želimo vam prijatan dan i čuvajte se, jer danas je 1. april. Ne dajte da vas neko prevari i našali se sa vama, a nadamo se da mi jesmo. Aprililili! beogradnocu.com izvinjava se svima koje je ova vest uznemirila.

 

beogradnocu.com