Beograd, Najave, Nova godina, vesti

Crowne Plaza je za Vas u novogodišnjoj noći pripremila ono u čemu je najbolja: savršenu ponudu, besprekornu uslugu, neponovljive menije i zabavu koju ćete sigurno dugo pamtiti. Za Vas će nastupati jedan od naših najpopularnijih bendova - Tropico bend, koji se već uveliko sprema i najavljuje pravi spektakl!

Cena se kreće od 65 eur do 135 eur u zavisnosti od mesta koje izaberete. U cenu ulazi svečana novogodišnja večera na bazi švedskog stola inspirasana i kreirana od strane vrhunskog kulinarskog tima hotela Crowne Plaza, koja će Vam učiniti vrhunski užitak i nećete moći da joj odolite! Počastite sebe i svoje najdraže, osetite užitak i prestiž kakav samo Crowne Plaza može da Vam priušti i dočekajte Novu godinu u najvećem i najluksuznijem hotelu u Beogradu uz bend koji pravi neverovatnu atmosferu!

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 u hotelu Crowne Plaza možete pogledati OVDE.

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com