Štikla i Burence, vesti

Ekskluzivno: Jelena Marinkov mami poglede.

Spajajući posao i zadovoljstvno naši fotografi su se sinoć našli u kafani Štikla i Burence. Svojim objektivima su uhvatili atraktivnu mladu pevačicu Jelenu Marinkov, koja je bila zaista dobro rapoložena, i sa duštvom je maksimalno uživala. Nije skrivala oduševljenje čitavom kafanom, kao što ni prisutni gosti nisu skrivali oduševljenje njenom sjajnom figurom.

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

Jelena Marinkov učestvovala je na takmičenju "Zvezde granda" 2007 godine. Poznata je po svojim numerama koje je publika vrlo lepo prihvatila, a to su: Slika, Da i ti osetiš, Dugo te očekujem, Zelene oči i mnoge druge... Jelena potiče iz porodice gde su dobro raspoloženje i dobra pesma glavne stvari.

Otac joj se takođe bavi muzikom. Od malena je navikla da je atmosfera oko nje uvek zagrejana, pa je verovatno i to jedan od razloga zašto je odabrala prelepu kafanu Štikla i Burence. Upravo na ovom prestoničkom mestu provod apsolutno nikada ne izostaje, i što je još bolje, iz dana u dan postaje sve spektakularniji.

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

Jelena Marinkov, prelepa pevačica, bila je atrakcija jučerašnjeg provoda u kafani Štikla i Burence. Posebno je oduševljen bio muški deo publike. Fotografijama vam, razume se, prenosimo samo delić atmosfere, a vi ćete i sami zaključit zbog čeka Jelena Marinkov mami sve poglede.

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

Posetite kafanu Štikla i Burence i provedite se kao prava zvezda. Kao i uvek, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u fantastičnoj i prelepoj kafani Štikla i Burence.

Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog jako velikog interesovanja za ovo popularno prestoničko mesto. Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke.  U iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com