Najave, Stari Blay, vesti

Ekskluzivno otvaranje najveće kafane na reci - Stari Blay.

Ove nedelje otvara se ekskluzivna i najveća kafana na vodi - Stari Blay. Spremite se za tri dana spektakla uz vrhunska imena domaće muzičke scene. Kraljica narodne muzike, Ana Bekuta, imaće tu čast da zajedno sa kolegom Petrom Mitićem obeleži prvo veče otvaranja, četvrtak, 21. maj. Sama njihova imena, garantuju vrhunsku zabavu. Pogledajte samo delić atmosfere sa nastupa Ane Bekute na ovom linku.

Spremite se za nešto potpuno novo, potpuno drugačije i potpuno zadivljujuće u gradu! Drugog dana otvaranja, u petak, 22. maja, za vaš provod do jutra biće zaduženi fantastični Darko Lazić i Jelena Kostov, dok je subota, 23. maj, rezervisana za Ćemu i Aleksandru Prijović.

kafana Stari Blay

Zato požurite sa vašim rezervacijama i osigurajte mesto za neviđeni provod koji vas očekuje! Pored toga što je najveća kafana splav na reci, Stari Blay ima poseban autentičan ambijent, koji vas neće ostaviti ravnodušnim.

Dođite da zajedno otvorimo buduću, vodeću kafanu u gradu, Stari Blay i uživamo u neviđenoj žurki sa velikim brojem poznatih ličnosti koje su već najavile svoj dolazak. Budite i vi deo najbolje gradske atmosfere, i provedite se u najboljem mogućem raspoloženju.

Uživajte kao prava zvezda. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili OnlineRezervacije su besplatne, ali obavezne.

 

beogradnocu.com