Poznati, vesti

U junu ove godine, muzički sastav pod imenom "Riblja Čorba" proslaviće četrdeset godina postojanja. Tim povodom oni su rešili da održe spektakularan koncert u Beogradu. Za sada se još uvek ne zna da li će koncert biti na Marakani ili Ušću, a najnoviji detalji jesu da već od marta meseca počinju pripreme za ovaj dugo očekivani koncert.

bora-corba1

Kako smo iz prve ruke saznali, u planu je da se sa aktivnostima počne već u martu mesecu, kada će biti organizovani koncerti mladih bendova koji sviraju pesme ovog popularnog muzičkog sastava, koji će trajati sve do juna.

bora-corba-4

Osim kvalitetne rok muzike Bora Đorđević i njegovi sabornici osmislili su razne sadržaje koje će predstaviti beogradskoj publici pred sam koncert. Pa će tako biti organizovane razne izložbe, ali i kvizovi gde će dobri poznavaoci Riblje Čorbe moći lakše da dođu do karata, za koje verujemo da će biti rasprodate brzinom svetlosti. Koncert je najavljen za 17. jun, a Beograđani i ljudi iz čitavog regiona spremni su da u glas pevaju hitove za sva vremena!

beogradnocu.com