vesti

Eksplozija dobrih vibracija.

I ova nedelja idealna je za provod. Priuštite sebi uživanje u prelepom ambijentu splava Acapulco doživite najlepše trenutke. Prepustite se svim čarima prestonice, koje ćemo vam mi učiniti dostupnim.

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Sredu 12. mart na splavu Acapulco obeležiće Nemanja Staletović i Snežana Nešić, koji će garantovano zagrejati atmosferu do maksimuma. Nemanja Staletović, široj publici poznat po svom singlu ''Neverna'', odličan je interpretator i harizmatičan momak, sa lakoćom se prilagođava različitim muzičkim žanrovima, što njegove nastupe čini vrlo posećenim. Na splavu Acapulco nastupa sa Snežanom Nenom Nešić, koja se profesionalno bavi muzikom od 2006. godine. Svoju prvu solo pesmu ''Nema te nema'', za koju je sama napisala muziku i tekst, izdala je 2010. godine.

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Četvrtak 13. mart takođe je idealna prilika da se provedete na splavu Acapulco, jer tada nastupaju Neša Jovanović i Dara Milivojević. Ovaj sjajan tandem učiniće sve da pomeri granice vašeg provoda, i da vam priredi jedinstveno iskustvo.

Sjajnim muzičkim repertoarom biće obeležen i petak 14. mart, kada nastupaju Marko Žujović i Ivana Bojanović. Do ranih jutarnjih časova zabavljaće vas uz vaše omiljene numere, i garantovano zadovoljiti apsolutno sva vaša čula. Spektakl neće izostati ni u subotu 15. marta kada nastupaju šarmantni Aleksandar Petrović i prelepa Katarina Didanović.

Ne čekajte više ni sekund! Obezbedite sebi jedinstveno prestoničko uživanje i dozvolite sebi da se opustite maksimalno. Prepustite se svim čarima provoda, i zadovoljite hedonistu u sebi. Kao i uvek, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online.

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja na popularnom prestoničkom splavu Acapulco. Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog jako velikog interesovanja za ovo izuzetno atraktivno mesto. Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke.

U iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija, koja će vas garantovano inspirisati da splav Acapulco bude vaš izbor kada je provod u pitanju. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com