Bombo-Džej, vesti

Eksplozija dobrog provoda u klubu Bombo Džej.

U subotu 11. januara održaće se svečano reotvaranje kluba. Sve goste će potpuno bez daha ostaviti Aca Fratello u pratnji Bombo Benda. Aca Fratello jedno je od najpoznatijih imena beogradske klupske scene, iz prostog razloga što gde god da nastupa napravi neverovatno dobru atmosferu i učini da baš ta noć bude nezaboravna. Bilo da nastupa u kafanama ili klubovima, Aca Fratello veoma lako oseti svoju publiku i pruži joj baš onakav tip uživanja kakav joj je potreban.

klub Bombo Džej

Fotografisano u Klub Bombo Džej

U pratnji Bombo Benda koji je oformljen skoro napraviće pravu eksploziju dobrog provoda. A da bi sve bilo još bolje, tu je i Tamara, pevačica Bombo Benda, koja će vas svojim vokalom, ali i harizmom oduševiti.

klub Bombo Džej

Fotografisano u Klub Bombo Džej

Međutim, to nije sve! Za sve one koji svoje poverenje budu ukazali klubu Bombo Džej i odluče da se ovde provode tu su i kafanske cene pića, kao i mnoštvo promocija. Večeras vas očekuje promocija energetskog pića Sexes. Ne propustite jedinstveno uživanje u klupskom ambijentu uz cene prilagođene svačijem džepu. Prepustite se čarima noćnog života Beograda i budite deo najboljeg provoda.

klub Bombo Džej

Fotografisano u Klub Bombo Džej

Najbolji i najpovoljniji prestonički provod biće vam obezbeđen odmah nakon rezervacije. Rezervišite svoje mesto za večerašnji spektakl u popularnom klubu Bombo Džej, na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

U iščekivanju ovih dešavanja obavezno pogledajte našu galeriju fotografija i uverite se u izvanredan provod koji Beograd nudi. Nakon naše galerije garantovano ćete biti inspirisani da upravo klub Bombo Džej bude vaš izbor.

 

beogradnocu.com