Novi Bitefartcafe, vesti

Enjoy the silence u Bitef Art Cafe-u.

Sa ogromnim uzbuđenjem najavljujemo spektakl koji će nam bend The Gift pripediti u četvrtak 6. marta, kažu iz Bitefa. Takođe najavljuju da će ovaj novosadski cover bend izvoditii vaše omiljene pesme benda Depeche Mode toliko verno da ćete pomisliti da ste se našli na njihovom koncertu. Spremite se za "Heaven", "Enjoy the silence", "Personal Jesus" i mnoge druge numere.

klub Bitef Art Cafe

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

Već više od decenije i po, novosadski kaver bend “The Gift” pleni klubsku publiku svojim neobičnim i autenticnim nastupom. Njih je Aleksandar Vukelić ovako opisao: "Novosadska kaver petorka izvodeći edukativni muzički sadržaj, britanski rokenrol 80-ih i 90-ih, donosi srpskoj publici autentičan scenski nastup baziran na plesnim pokretima velikih muzičkih ikona.''

klub Bitef Art Cafe

 Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

Na ovim prostorima najzad se, sem pukog sviranja ili „skidanja” pesama, moglo osetiti nešto malo više magije u muzici. Insistiranje na interakciji s auditorijumom, prisnosti koja istovremeno šokira prisutne lascivnim i grotesknim pokretima, probijanjem barijere stage-a, čestim silaženjem u publiku, i najzad, fizičkim dodirom sa slobodnijim fanovima koji se odlično provode. Ovakvi dogadjaji su imitacija nečega što se nekada stvarno odigravalo u klubovima u Britaniji, kao i uspešan beg od surove srpske stvarnosti."

klub Bitef Art Cafe

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

Međutim, to nije sve. Naime, kao specijalni gosti nastupiće i Acoustic Sharks, atipični akustični sastav koji će vas oduševiti i maksimalno upotpuniti ovo prelepo veče.

Start je zakazan za 22h, a cena karte za Depeche Mode tribute je 300 dinara. Kao i uvek, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u fantastičnom klubu Bitef Art Cafe. Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke.

U iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com