Ona Moja, vesti

Eno dole u Onoj Mojoj.

Još jedna nedelja u jednoj od najpopularnijih kafana u Beogradu počinje, a vrela atmosfera neće prestati čak do nedelje. Naime, koji god dan da odaberete za provod u kafani Ona Moja, nećete se pokajati, jer vas očekuje šest dana izvanrednog provoda na svetskom nivou.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Nedelju započinjemo nastupom Marka Bulata, koji je zakazan u utorak, 11. februar. Za skoro dva meseca koliko kralj narodne pesme nastupa u Onoj Mojoj, utorak u omiljenoj kafani mnogih, vrvi od ljudi i fenomenalne atmosfere, poručuju iz kafane. Marka Bulata vrlo opravdano nazivaju kraljem narodne muzike, jer on već prvom pesmom čitavu publiku podigne na noge.

Dan kasnije, u sredu 12. februara Žile Hram je tu da objasni definiciju kvalitetnog kafanskog provoda. Mađutim, to nije sve! Od ove srede priključiće se i kandidati za izbor Zvezde One moje, tako da će veče biti veoma interesantno, sa puno entuzijazma, pozitivne energije i prelepih vokala sadašnjih i budućih zvezda.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Četvrtak 13. februar rezervisan je za nastup sjajnog muzičkog tandema, naime, nastupaju Mirjana Milosavljević i Aleksandar Živanović sa Decibel Bendom. U petak 14. februara, na Dan ljubavi, sa vama će biti Mirna Košanin i Miami Bend, dok vas u subotu zabavlja Acoustic Bend. Nedelja će ostati upamćena po Dzoniju i Workersima i još jednoj humanitarnoj večeri.

Da biste se uverili u sjajnu atmosferu koju kafana Ona Moja nudi, posetite našu galeriju fotografija koja će vas garantovano inspirisati da Ona Moja bude deo vašeg izlaska.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

U iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja u kafani Ona Moja, obavezno rezervišite svoje mesto na vreme zbog velikog interesovanja koje vlada. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Obezbedite sebi i svojim prijateljima vrhunski prestonički provod, koji ćete dugo prepričavati. Podsećamo i da su rezervacije besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati najinteresantnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima kada je noćni provod prestonice u pitanju.

 

beogradnocu.com