Holivud, vesti

Ešton Kučer postao otac. Čestitamo! Holivudski par, Mila Kunis i Ešton Kučer postali su roditelji. Ovo je oboma prvo dete, a na njihovu neizmernu radost dobili su devojčicu. Porođaj je protekao u najboljem redu, ništa se nije prepustilo slučaju-na svet je došla jedna zdrava devojčica.

Porodila se Mila Kunis.jpg1Ešton je bio u braku sa holivudskom lepoticom Demi Mur, koja iz braka sa Brus Vilisom ima tri kćerke. Ešton je Deminoj deci zvanično bio očuh, iako je razlika među njima bila manja nego između tadašnjih supružnika. Ali, danas mu je čari roditeljstva donela kćerkica. Mila i Ešton se poznaju jako dugo, čak su glumili ljubavni par u seriji "Vesele sedamdesete".

2013-12-Mila-Kunis-101Sa završetkom serije, putevi su im se razišli i svakog je život odveo u drugom pravcu. Ešton se oženio, a Mila je nekoliko godina bila u vezi sa problematičnim Mekoli Kalkinom, simpatičnim plavušanom iz filmova "Sam u kući". Oboje su napravili pun krug i vratili se na startnu liniju, a sad su postali roditelji jedne devojčice.

 

beogradnocu.com