Teatro, vesti

Euforija najboljeg dočeka je u klubu Teatro.

Mesto gde se sudaraju najbolje energije za doček je naravno vaš omiljeni i iznad svega obožavani klub Teatro. Na ovaj spektakl jednostavno morate doći  i doživeti ono što se samo jednom u životu događa, a to je najbolja od najboljih žurki kojoj neće biti ravne u celom Beogradu.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Teatro ima odgovor na svaku vašu novogodišnju zamisao, sve vaše praznične fantazije, ispuniće Teatro na tri stage-a i toj ludnici i euforiji niko neće odoleti, pa ni vi. Ovde neće biti ludo, biće najluđe i najbolje.

Totalni haos, đuskanje i fantastično raspoloženje čeka vas u fenomenalnom klubu Teatro, na main stage-u je neponovljiva, neodoljiva i svaki put sve bolja i bolja naša Milena Ćeranić, zgazićete dvadeste, smejati se i plakati do suza u najluđem repertoaru koji će u Mileninoj izvedbi biti hiljadu puta bolji.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Na drugom stage-u vaš čeka R'N'B & house ludnica, od ove totalne euforije vašim venama će strujati samo niti najboljeg provoda u gradu, jer smo od Teatra i navikli samo na najbolje. Biće to žutka za pamćenje, vaša najbolja žurka u životu, koju nećete naći ni na jednom drugom mestu na svetu.

Klub Teatro želi da vas oduševi i sve na ovom stage-u je apsolutno podređeno tome. Na trećem stage-u su ozvučeni tamburaši samo za vašu boemsku dušu, jer klub Tetro tačno zna gde da vas gane. Ludnica, lumperajka, čaše najdivnijeg provoda čekaju samo na vas, među žicama tamburaša koji jedva čekaju da vam ispune sve novogodišnje meraklijske želje.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Doplata za rezervaciju separea se kreće od 250€ do 600€  Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Za sve prijatelje beogradnocu.com besplatna dostava karata na željenu adresu na teritoriji Srbije i u inostranstvu, kao i mogućnost plaćanja preko računa. Gde je Teatro tu je i beogradnocu.com, vidimo se za Novu godinu.

 

beogradnocu.com