Bombo-Džej, Najave, vesti

Evakuacija u centru grada.

U centru Beograda, započeta je evakuacija, nakon što je aktivirana bomba! Ne brinite, nije u pitanju prava bomba, već mesto koje preti da postane najbolje u gradu sa bombastično dobrim provodom – posetite klub Bombo Džej. Vaše uživanje je zagarantovano, pogotovu ovog petka kada ćete “odlepiti” sa Bombo Bendom i Acom Fratello.

klub Bombo Džej

Fotografisano u Klub Bombo Džej

Nakon sjajnog provoda, narednog dana nastavlja se pravo ludilo kada na scenu stupa Vanja Zelenski i Status Bend. Nedelja, 13. April, rezervisana je za “Nargila veče i trbušni ples”. Pokažite svoje umeće ovim zavodničkim plesom koje obara sve goste s nogu. Početak sledeće nedelje, obeležiće događaj o kom ne treba posebno pisati, jer u pitanju je Kafansko veče sa Džejom i Ruletom, čija imena govore sama za sebe. Vruhunski umetnici, prijatan ambijent i raspoloženi gosti u klubu Bombo Džej, pravi su recept za najbolju žurku!

Klub Bombo Džej

Fotografisano u Klub Bombo Džej

Besplatno izvršite svoje rezervacije putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice  – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com