Ona Moja, vesti

Evo gde se vesele poznati.

Sinoć je kafana Ona Moja bila stecište fenomenalnog provoda, za ovim vibracijama posegnule su i poznate ličnosti. Atraktivna pevačica Daria Stanojević koja se sinoć veselila u kafani Ona Moja sve više intrigira javnost. Svojim sjajnim glasom obezbedila je mesto najtraženije klupske pevačice i polako, ali sigurno gradi svoj uspešan put.

kafana Ona Moja

 Fotografisano u Kafana Ona Moja

Još od svojih početaka koji su vezani za pojavljivanje na muzičkom festivalu u Vrnjačkoj Banji do danas popularna Daria je postigla mnogo i fanovi sa nestrpljenjem očekuju svaki njen potez. Publika voli njene singlove ''Bezimena'', ''Ne zovi me ne traži me'', ''Alal vera'', ''Baš me briga'' i druge. U jednoj od najboljih kafana u gradu, kafani Ona Moja sinoć su za dobru atmosferu bili zaduženi Mirjana Milosavljević i Aleksandar Živanović koji poznaju takt najboljih provoda, s obzirom da je sinoć bilo i takmičenje za Zvezdu One moje, raspoloženje je stvarno bilo na najvišem mogućem nivou.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Kafanu Ona Moja sinoć je posetio i frontmen grupe Viva Romana benda Žika Đorđević, kojem su vibracije koje kafana Ona Moja uvek projektuje vidno prijale. Viva Romana je jedan veoma zanimljiv pop bend, još 90-tih godina sarađivali su sa mnogim poznatim imenima iz muzičkog sveta i to za honorar od 250 piva. Reč je o sastavu koji ima snažnu performativnu platformu, tako da na njihovim nastupima možete doživeti pravu eksploziju, jer bendu Viva Romana nije stran ni jedan muzički pravac, tako da od njih možete očekivati i hard rock i funky, pop, rep, komercijalnu domaću muziku, pa i narodnjake.

Reč je o jednom dobro uigranom muzičkom sastavu koji je nastupao na mnogim prestižnim festivalima. Publika zna njihove singlove Sa rubova sna, Anđela, A što da ne i druge. Kafana Ona Moja je sinoć bila idelano mesto za najbolji provod, a svi su izgledi da i večeras tako bude jer za vas nastupaju sjajni Mirna Košanin i Miami Bend koji će početak vikenda pretvoriti u pravi muzički i emotivni plamen, kako i dolikuje najboljoj kafani u gradu, kafani Ona Moja.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Kafana Ona Moja je prava domaća kafana koja garantuje da kući nećete krenuti bez sjajnih uspomena. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com