vesti

Evo gde su se preselili najbolje svirke u gradu.

Klub Bella Casa je mesto koje garantuje momente nezaboravne zabave i provod do zore uz bend Skitnice.  To je pop-rock priča koju jednostavno morate čuti i svi ljubitelji ove muzike, znaju da je u pitanju sadržajan i bogat provod koji će sigurno ostati upamćen.

klub Bella Casa

 Fotografisano u Klub Bella Casa

Klub Bella Casa je jedno šarmantno i uvek razdragano mesto, a Skitnice vam šarm rock koncerata donose u jednu od najlepših kuća u Beogradu. Klub Bella Casa je sve popularniji i popularniji, čemu doprinose i različiti sadržaji koje vam klub nudi i nastoji da udovolji svakom gostu čak i onom najzahtevnijem.

klub Bella Casa

Fotografisano u Klub Bella Casa

Klub Bella Casa je lepo, prostrano mesto, gde pre svega vlada prijatna atmosfera, osoblje je izuzetno šarmantno i pre svega uljudnu i profesionalno, što gosti vole i pozdravljaju. U klubu Bella Casa cene su uvek na vašoj strani, pa je večeras idealan trenutak da se ovamo uputite sa dragim ljudima, porazgovarate, lepo provedete i prisetite sjajnih pop-rock hitova kojih ima zaista mnogo.

Klub Bella Casa će vas uvek vrhunski ugostiti, definitvno treba da ga posetite i uverite se o čemu pričamo, u njemu vlada šarm Italije na domaći način i prepoznaćete prefinjenost i eleganciju, ali sa namerom da se dodvori domaćem gostu svaki put kada za vaš provod izaberete klub Bella Casa.

klub Bella Casa

Fotografisano u Klub Bella Casa

Provod je uvek tamo gde ste vi, a neka izbor večeras padne na klub Bella Casa koji definitvno zaslužuje vašu pažnju. Besplatnu rezervaciju možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online.

Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd. Čari kluba Bella Casa smo mi već upoznali i znate šta, uvek jedva čekamo da se vratimo na ovo mesto, zato ćemo se večeras siguro sresti u najlepšoj kući u gradu, a to je klubu Bella Casa.

 

beogradnocu.com